Hverdage 7.00 - 18.00

Få et uforpligtende tilbud, ring 70 26 04 10

Malet trægulv
giv dine trægulve nyt liv med maling

Har du brug for at få malet trægulv? Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn har mange års erfaring med alle typer malerarbejde – og maling af trægulve er selvfølgelig ingen undtagelse.

Kontakt os på 70 26 04 10 eller i kontaktformularen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra en kvalitetsbevidst maler, der kan male trægulv i din bolig eller virksomhed.


Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn – få malet trægulv med sans for detaljen

Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn er et malerfirma med næsten 20 års brancheerfaring i malerfaget. Her bliver du mødt af erfarne malere med fokus på dine ønsker – uanset om panelerne i din lejlighed trænger til en gang maling, eller du skal have malet trægulve i hele hjemmet.

Som kunde hos os får du altid kompetent rådgivning om dine malerprojekter, ligesom du altid er sikret et stykke arbejde af kompromisløs kvalitet og med sans for detaljen. Vi ansætter kun faglærte malere med faglig stolthed og viden om metoder og materialer. Det betyder, at vi altid kan rådgive dig om farvevalg og hvilken maling, du skal vælge til lige netop dit trægulv.

Som et ekstra kvalitetsstempel er vores arbejde omfattet af Byg Garanti – det er din forsikring mod både synlige og skjulte fejl og mangler.

malet trægulv

Derfor skal du få malet trægulv i boligen eller virksomheden

Men hvorfor egentlig male trægulvene i dit hjem eller din virksomhed? Det er der flere gode grunde til – både æstetiske, praktiske og økonomiske.

Trægulve tilfører charme og et rustikt udtryk til dine lokaler. Men æstetikken og charmen ved et trægulv går lidt fløjten, hvis gulvene er slidte og medtagede eller har mærker fra fastsømmede tæpper eller linoleum.

Heldigvis kan du nemt give dine trætte trægulve nyt liv med en gang maling. Derudover er et malet trægulv nemmere at holde rent, fordi snavset får sværere ved at hænge fast i træet. Desuden vil det ofte være rigeligt med en moppe vredet op i varmt vand, når du skal rengøre et malet trægulv. Det minimerer behovet for sæbe – og dermed også belastningen af miljøet.

Ikke mindst giver malingen et malet trægulv holdbarhed og slidstyrke.

Du får altså følgende fordele ved at male trægulve:

  • Fornyet liv til rummene
  • Trægulve med længere holdbarhed
  • Færre udgifter til vedligeholdelse i fremtiden
  • Mindre rengøring – mindre miljøbelastning

Få et tilbud på for at få malet trægulv

Vil du have et tilbud på en renovering af dine malede trægulve – eller har du brug for at få malet trægulve i hele lejligheden, villaen eller virksomheden?

Kontakt Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn på 70 26 04 10 for et uforpligtende og gratis tilbud på renovering eller maling af dine trægulve.


Få rådgivning og et uforpligtende tilbud