MALER AMAGERBROGADE

Er du træt af kedelige vægge, loft, paneler m.m.? Så har du fundet det rette malerfirma til at give din bolig nyt liv. Vi er din lokale maler Amagerbrogade, som formår at yde høj kvalitet og ikke mindst service.

 

Hvorfor vælge os som din maler Amagerbrogade? 

Malerfirmaet Martin Nielsen har mange års erfaring inden for mange forskellige slags maleropgaver. Det betyder samtidig, at den maleropgave du ønsker hjælp til, har vi med højest sandsynlighed allerede udført utallige af gange. Det gælder alt lige fra maling af én enkel væg til den store facaderenovering. Du kan derfor trygt overlade dine maleropgaver til vores dygtige malermestre. For at du som kunde kan føle dig ekstra tryg, er vi dækket af Byg Garanti, som blandt andet dækker skjulte og synlige mangler. Derudover har alle vores malermestre gennemført maleruddannelsen, hvilket er din sikkerhed for, at du opnår et kvalitetsresultat, når du vælger os din lokale maler Amagerbrogade.

Hvilke maleropgaver udfører vi ofte? 

Der er ingen maleropgave, der hverken er for stor eller lille for vores malermestre, og derfor kan du altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud på netop din maleropgave. Der er dog maleropgaver, som vores kunder gennem årene ofte har valgt vores malerfirma til at udføre, hvilket du kan se eksempler på nedenstående. 

Ønsker du rådgivning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores malermestre har udført utallige af maleropgaver, og vi har derfor den nødvendige erfaring og ekspertise til at kunne rådgive dig som kunde. 

Skal vi være din malermester på Amagerbrogade? 

Vil du sikre, at du opnår et flot malerresultat, som du kan være glad for i mange år? Så kontakt Malerfirmaet Martin Nielsen på 70 26 04 10, og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os i chatten eller via kontaktformularen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke maleropgaver udfører en malermester?

  En professionel malermester tilbyder hjælp til mange typer af maleropgaver. Det kan være opgaver som maling af lofter, gulvmaling, maling af døre samt maling af fast inventar m.m.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler på Amagerbrogade?

  Prisen for en malermester på Amagerbrogade afhænger af forskellige forhold. Det er blandt andet forhold som, hvor meget forarbejde din maleropgave kræver. Kontakt Malerfirmaet Martin Nielsen, hvis du gerne vil sikre dig kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan maler man træloft?

  Når du maler et træloft, skal du først vaske loftet af, for at få malingen til at binde bedre. Dernæst skal du starte med hjørner og kanter. Det er vigtigt, at det første lag maling er helt tørt, inden næste lag kommer på. Hvis du har brug for rådgivning eller hjælp til maleropgaven, så kan du kontakte os.

15 + 1 =