Maler Birkerød

Malerfirmaet Martin Nielsen udfører malerarbejde med øje for detaljen, og ikke mindst dine ønsker. Ved at vælge os som din maler Birkerød opnår du et malerresultat, som du i mange år frem vil være glad for.  

Bliv mødt af vores malerfirma Birkerød

Vi hos malerfirma Birkerød har gennem mange år udført utallige af maleropgaver. Vores malerarbejde består af både store og små maleropgaver. For os har det nemlig ingen betydning, om du søger hjælp til renovering af facade, eller om du blot ønsker en ny farve på væggen. Uanset maleropgavens omfang vil du altid blive mødt af professionelle malermestre.

Vores malerfirma Birkerød værner om malerbranchen, og derfor ansætter vi kun malere, der har gennemført maleruddannelsen. Du kan derfor trygt disponere din tid på andre opgaver, imens du lader os udføre dit malerprojekt.

Skal vi udføre din maleropgave?

Vores malerfirma stræber altid efter at levere, det bedst mulige resultat samtidig med, at vi har fokus på den gode dialog og service. Vi tilbyder derfor rådgivning, som du frit kan benytte dig af. Måske har du spørgsmål til materialer, tørretid, tidens trend eller noget helt andet. Lige meget hvilke spørgsmål du har, så er vores dygtige malermestre altid klar til at rådgive dig.
Men hvilke malerarbejde udfører vi? Vi har nedenstående givet nogle eksempler på maleropgaver, som vi udfører.

  • Maling af trappe/trappeopgange
  • Maling af vægge, loft og paneler
  • Facaderenovering
  • Træbeskyttelse

Udover ovenstående maleropgaver, har vi også erfaring indenfor mange andre typer malerarbejde. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, så vi kan snakke om netop den maleropgave, som du ønsker professionelle malere til at udføre.

 

Skal vi være din lokale maler i Birkerød?

 

Hvis du vil slippe for bekymringerne og sikre dig et flot resultat, så kontakt malerfirmaet Martin Nielsen og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Du kan kontakte os på 70 26 04 10 eller skrive en besked til os i chatten.

 

11 + 1 =