MALER LYNGBY

Skal du i gang med et malerprojekt, og ønsker du en erfaren og lokal maler Lyngby til at klare maleropgaven? Så har du fundet det rette malerfirma. Malerfirmaet Martin Nielsen er et malerfirma, der har øje for detaljen og som ikke efterlader din maleropgave, før du er tilfreds. 

Malerfirma Lyngby er din garanti 

Dit lokale malerfirma Lyngby er din garanti for, at du opnår et resultat af høj kvalitet. Vi værner om branchen, og derfor ansætter vi også kun malere, der har udført maleruddannelsen. Dette er med til at opretholde en høj standard, i vores malerfirma Lyngby, som vi er stolte af. Du kan derfor trygt overlade dine maleropgaver til vores dygtige malermestre. Vi har mange kunder, som har forskellige ønsker til deres maleropgave, hvilket har givet vores malermestre en unik indsigt i vores kunders behov. Vores indsigt giver dig som kunde mulighed for sparring med dygtige malermestre, som med garanti har udført maleropgaver, der minder om din.

Har du brug for hjælp til en maleropgave?

Malerfirmaet Martin Nielsen er et malerfirma, der har mange års erfaring i branchen og derfor også udført utallige af maleropgaver. Vi stræber altid efter at levere kvalitets resultater, som både vores kunder og malere kan være stolte over. Derudover ønsker vi, at du føler dig tryg gennem hele processen, og derfor er vi også medlem af Byg Garanti, så vores arbejde er dækket, hvis du mod forventning skulle være utilfreds. 

Du kan nedenstående se eksempler på maleropgaver, som vi tilbyder:

 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af indvendige døre
 • Gulvmaling
 • Maling af karme, møbler og fast inventar
 • … og mange andre opgaver 

Er ovenstående eksempler ikke den maleropgave, som du har brug for hjælp til? Bare rolig, vi har udført mange andre maleropgaver. Du kan derfor altid ringe til os, hvis har spørgsmål til en maleropgave. 

Skal vi være din lokale malermester Lyngby? 

Malerfirmaet Martin Nielsen er klar til at hjælpe dig med din maleropgave, så du opnår et flot resultat. Du kan kontakte os på 70 26 04 10, og få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os i chatten eller kontaktformularen.

 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler pr m2?

  Malerpriser pr. M2 afhænger af forskellige faktorer, som indgår i beregningen af prisen. Der tages højde for, hvor meget der skal males, samt hvilken type af overflade der males på. Disse faktorer er blot få af en række overvejelser, der indgår i prisen, når maleren skal fastlægge M2 prisen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget maling skal jeg bruge?

  Mængden af maling afhænger af, hvor omfattende dit malerprojekt er. De overvejelser du skal have in mente når du kaster dig ud i sådan et projekt, er bl.a. om overfladen kræver flere lag maling. Kontakt os i dag, og vi kan rådgive dig, så du får det bedste resultat.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i Lyngby?

  Prisen for en maler Lyngby varerier alt efter, hvilken opgave du gerne vil have ordnet. Hvis du er interesseret i at få et malertilbud til en konkurrencedygtig pris, så kan du med fordel kontakte os.

3 + 6 =