MALING AF FACADE

Maling af facaderne på dit hus kan gøre underværker. Men selve projektet kan tage pusten fra selv den mest ihærdige gør-det-selv-mand. Overvejer du derfor at finde en erfaren maler, der kan give dine facader fornyet liv?

Du er altid sikret en kvalitetsbevidst udførsel med øje for detaljen, når du overlader maling af facaden til Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn.

Kontakt os på 70 26 04 10 for et uforpligtende tilbud på facademaling og rådgivning om facademaling, eller skriv til os i kontaktformularen – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

DERFOR SKAL DU VÆLGE EN PROFESSIONEL TIL MALING AF FACADE

 

Du er altid sikret en kvalitetsbevidst udførsel med øje for detaljen, når du overlader maling af facaden til Malerfirmaet Martine Nielsen & Søn.

Er du typen, der kaster dig over gør-det-selv-projekter med samme optimisme og forventning, som et barn, der venter på juleaften?   

Så læs lige videre her, inden du kaster dig ud i projektet. For maling af facade er en krævende opgave, som kræver både både forberedelse og mange arbejdstimer. Vi har samlet en håndfuld af de vigtigste overvejelser, som måske vil få dig til at overlade arbejdet til et malerfirma som Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn i stedet.  

MURENS ALDER OG TILSTAND  

Først og fremmest er der en række faktorer, du skal overveje, hvis du skal male en facade af mineralske materialer. For eksempel har murens alder og tilstand betydning for valg af metode, ligesom det også spiller en rolle, om muren tidligere er blevet behandlet. 

I nogle af tilfælde vil en facademaling for eksempel være det optimale metode – andre gange vil kalkning eller en pudsning af væggen være mere hensigtsmæssige løsninger. Det kan dog være svært at vælge den rette metode uden erfaring. 

 

FACADEMALING ER IKKE BARE FACADEMALING 

Også valget af maling afhænger af muren. For eksempel er det ikke ligegyldigt, om du har behov for maling af pudset facade eller ubehandlet facade. 

Det er desuden, at malingen tillader huset at ånde. Er huset tidligere blevet malet, er det også vigtigt at undersøge den nuværende maling. Den har nemlig også betydning for, hvilken maling du skal vælge. 

De mest almindelige former for facademaling er: 

 • Akrylmaling
 • Cementpulvermaling
 • Olieemulsionsmaling
 • Silikatmaling
 • Silikonemaling

De forskellige typer facademaling har hver deres kvaliteter og fordele – men også hver deres ulemper, hvis du vælger den forkerte type til en bestemt murtype. 

FORBEREDELSEN

Maling af facaden handler om mere end selve malerarbejdet. Faktisk er forarbejdet det absolut vigtigste. Inden selve malingen skal du: 

 • Afrense
 • Rengøre
 • Reparere
 • Grunde

Det er altså et krævende projekt at male facaden på dit hus. Vil du spare dig selv for bekymringerne, er du altid velkommen til at kontakte Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn på 70 26 04 10 eller i kontaktformularen

MALING AF FACADE – HVORNÅR SKAL JEG MALE FACADER?

Det er ikke ligegyldigt, hvornår du maler facader. Vejr- og temperaturforhold har nemlig stor indflydelse på resultatet. Så derfor kan du med fordel stille dig selv følgende spørgsmål, når du har behov for maling af facade: “Hvornår skal jeg male mine facader?” 

Som udgangspunkt egner sommermånederne og maj måned sig bedst til at male facader. Her er vejret lunt, ligesom luftfugtigheden er optimal i forhold til malingens tørretid. Du kan også male facader i september og oktober, hvis temperaturer, vejr og luftfugtighed tillader det. 

En optimalt scenarie for facademaling vil dog være sommerdage med temperaturer omkring 23 grader, lune aftener og lune nætter med lav luftfugtighed. Alternativt kan du hænge en presenning op langs husets facader og opvarme området mellem presenning og facade med en varmelampe for at sikre en tilpas temperatur og luftfugtighed. 

DET FÅR DU HOS MALERFIRMAET MARTIN NIELSEN & SØN 

Som kunde hos Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn har du ingen grund til at bekymre dig om vind og vejr. Vi tager altid alle forholdsregler for at sikre, at du får en facademaling, du bliver tilfreds med – uanset om du har brug for maling af pudset facade eller skal have malet en helt anden facadetype. 

Vælger du Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn, er du desuden altid sikret grundig rådgivning gennem hele processen – og du kan trygt overlade selve malerarbejdet til os. Virksomheden har over 18 års erfaring i branchen, og gennem tiden har vi udført en bred vifte af maleropgaver for lige så mange tilfredse kunder – og maling af facader er ingen undtagelse.  

Det betyder, at du blot behøver at beslutte dig for, hvordan din facade skal se ud – så klarer vi resten. Overlader du arbejdet med at male dine facader til os, klarer vi følgende:  

 • Vi undersøger og vurderer murens tilstand grundigt.
 • Vi udvælger den maling, der giver det flotteste resultat – og som passer til lige netop dine facader.
 • Vi afrenser, rengør, reparerer og grunder.
 • Vi rådgiver – både før, under og efter processen. 

Du er altså sikret det fulde faglige overblik og en professionel udførsel, når Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn står for maling af dine facader.

Ikke mindst er vi medlem af Byg Garanti. Dermed er du altid garanteret kvalitetsarbejde, når vi står for at male dine facader. Du kan læse mere om fordelene ved Byg Garanti her. 

MALING AF FACADE PRIS – KONTAKT OS FOR SPØRGSMÅL ELLER ET TILBUD

Ønsker du sparring og rådgivning, eller har du spørgsmål om maling af facade og pris? Kontakt Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn på telefon 70 26 04 10 for et tilbud på maling af facade. 

Kontakt os på 70 26 04 10 for et uforpligtende tilbud på facademaling og rådgivning om facademaling, eller skriv til os i kontaktformularen – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål om maling af facade, pris eller noget helt tredje, er du også velkommen til at kontakte os.

Vi holder til i Rødovre, men vi maler facader i hele Storkøbenhavn – både hos private og erhverv. Vi tilbyder desuden facademaling af alle overflader. Det har altså ikke den store betydning, om du ønsker maling af pudset facade, eller du skal have malet træværket på sommerhusets facader. Vi leverer altid et professionelt resultat, der tager hensyn til såvel dine facader som dine ønsker