Hverdage 7.00 - 18.00

Få et uforpligtende tilbud, ring 70 26 04 10

maling affacade

En facademaling kan gøre underværker for dine facader. Men selve projektet kan tage pusten fra selv den mest ihærdige gør-det-selv-mand. Overvejer du derfor at finde en erfaren maler, der kan give dine facader fornyet liv?

Du er altid sikret en kvalitetsbevidst udførsel med øje for detaljen, når du overlader maling af facaden til Malerfirmaet Nielsen & Søn.


Kontakt os på 70 26 04 10 for et uforpligtende tilbud på facademaling og rådgivning om facademaling, eller skriv til os i kontaktformularen → – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi holder til i Rødovre, men vi maler i hele Storkøbenhavn – både hos private og erhverv.

Derfor skal du vælge en professionel til maling af facade

Er du typen, der kaster dig over gør-det-selv-projekter med samme optimisme og forventning, som et barn, der venter på juleaften? 

Så læs lige videre her, inden du kaster dig ud i projektet. For maling af facade er en krævende opgave, som kræver både både forberedelse og mange arbejdstimer. Vi har samlet en håndfuld af de vigtigste overvejelser, som måske vil få dig til at overlade arbejdet til et malerfirma som Malerfirmaet Nielsen & Søn i stedet.

Murens alder og tilstand 

Først og fremmest er der en række faktorer, du skal overveje, hvis du skal male en facade af mineralske materialer. For eksempel har murens alder og tilstand betydning for valg af metode, ligesom det også spiller en rolle, om muren tidligere er blevet behandlet. 

I nogle af tilfælde vil en facademaling for eksempel være det optimale metode – andre gange vil kalkning eller en pudsning af væggen være mere hensigtsmæssige løsninger. Det kan dog være svært at vælge den rette metode uden erfaring. 

Facademaling er ikke bare facademaling

Også valget af maling afhænger af muren. For det er alfa og omega, at malingen tillader huset at ånde. Er huset tidligere blevet malet, er det også vigtigt at undersøge den nuværende maling. Den har nemlig også betydning for, hvilken maling du skal vælge. 

De mest almindelige former for facademaling er:

 • Akrylmaling
 • Cementpulvermaling
 • Olieemulsionsmaling
 • Silikatmaling
 • Silikonemaling

De forskellige typer facademaling har hver deres kvaliteter og fordele – men også hver deres ulemper, hvis du vælger den forkerte type til en bestemt murtype. 

Forberedelsen

Maling af facaden handler om mere end selve malerarbejdet. Faktisk er forarbejdet det absolut vigtigste. Inden selve malingen skal du:

 • Afrense
 • Rengøre
 • Reparere
 • Grunde

Det er altså et krævende projekt at male facaden på dit hus. Vil du spare dig selv for bekymringerne, er du altid velkommen til at kontakte Malerfirmaet Nielsen & Søn på 70 26 04 10 eller i kontaktformularen.

Dét får du hos Malerfirmaet Nielsen & Søn

Vælger du Malerfirmaet Nielsen & Søn, er du altid sikret grundig rådgivning gennem hele processen – ligesom du trygt kan overlade selve malerarbejdet til os. Virksomheden har over 18 års erfaring i branchen, og gennem tiden har vi udført en bred vifte af maleropgaver for lige så mange tilfredse kunder – og maling af facader er ingen undtagelse. 

Det betyder, at du blot behøver at beslutte dig for, hvordan din facade skal se ud – så klarer vi resten. Overlader du arbejdet med at male dine facader til os, klarer vi følgende:

 • Vi undersøger og vurderer murens tilstand grundigt.
 • Vi udvælger den maling, der giver det flotteste resultat – og som passer til lige netop dine facader.
 • Vi afrenser, rengør, reparerer og grunder.
 • Vi rådgiver – både før, under og efter processen.

Du er altså sikret det fulde faglige overblik og en professionel udførsel, når Malerfirmaet Nielsen & Søn står for maling af dine facader. 

Ikke mindst er vi medlem af Byg Garanti. Dermed er du altid garanteret kvalitetsarbejde, når vi står for at male dine facader. Du kan læse mere om fordelene ved Byg Garanti her.

Kontakt os for spørgsmål eller et tilbud

Ønsker du sparring og rådgivning eller et uforpligtende tilbud på maling af facade, er du altid velkommen til at kontakte Malerfirmaet Nielsen & Søn på telefon 70 26 04 10. 

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud