OPSÆTNING AF TAPET

Malerfirmaet Martin Nielsen tilbyder opsætning af tapet – altid med fokus på et professionelt resultat.

Kontakt os på 70 26 04 10 eller i kontaktformularen, og få et uforpligtende tilbud på flotte tapeter i dit hjem eller din virksomhed. Vi holder til i Rødovre, men vi opsætter tapeter i hele København og omegn.

Opsætning af tapet

Måske har du fundet det flotteste tapet, som du ikke kan vente med at få sat op. Inden du kaster dig ud i at sætte tapetet op, er det vigtigt, at du sikrer dig, at væggen er helt glat.

Er der små huller, så er det vigtigt, at du pletspartler og efterfølgende sliber væggen, så du opnår en helt glat væg. Er din væg derimod meget ujævn, vil en fuldspartling være en god mulighed.

Opsætning af tapet, er noget man selv kan gøre, hvis man har hænderne nogenlunde skruet ordenligt på. Dog skal man stadig holde tungen lige i munden for at sikre sig et flot resultat, der hverken er skævt, har buler eller på andre måder ser sjusket ud. Det kan derfor være en god idé at rådføre sig med professionelle fagfolk, så du opnår et flot resultat. Her er vores malerfirma Martin Nielsen et godt valg, da vi har mange års erfaring, og derfor ved hvordan man udfører et godt stykke arbejde.

Sæt tapet op og giv din bolig liv

I Skandinavien er vi ofte kendt for at vores indretning er enkel, ensfarvet og generelt holdes afdæmpet. Har du alligevel mod på at give dit hjem lidt mere kant, så er opsætning af tapet en god mulighed for dig. I dag findes, der et hav af forskellige slags tapeter i alle mulige farver og mønstre.

Der er derfor en god mulighed for at finde et tapet, der netop passer til din stil – lige meget om du er til det mere neutrale eller ønsker et tapet, der skiller sig ud.

 

Kontakt os for opsætning af tapet og pris

Har du brug for hjælp til at opsætte tapet, eller har du spørgsmål angående opsætning?  Så kontakt vores malerfirma Martin Nielsen på 70 26 04 10. Du er også velkommen til at skrive en besked til os i chatten. 

15 + 14 =