OPSÆTNING AF TAPET

Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn tilbyder opsætning af tapet – altid med fokus på et professionelt resultat.

Kontakt os på 70 26 04 10 eller i kontaktformularen, og få et uforpligtende tilbud på flotte tapeter i dit hjem eller din virksomhed. Vi holder til i Rødovre, men vi opsætter tapeter i hele København og omegn.

Opsætning af tapet – tapetarbejde for private og erhverv

Tapet har fået et kæmpe comeback. Hvor tapet for blot et par håndfulde år siden var umoderne og et sjældent syn i de danske hjem, er tapetets popularitet genopstået som en anden fugl Føniks de sidste par år.

Måske går du selv og overvejer at få opsat flotte tapeter i hjemmet eller virksomheden – men ved måske ikke helt hvordan, eller hvilket tapet du skal vælge.

I så fald kan du roligt overlade opsætning af tapet til Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn. Vi har næsten 20 års erfaring med alle former for malerarbejde og tapetarbejde, ligesom vi altid holder et vågent med nye tendenser, materialer og metoder i malerbranchen.

Derfor er du altid sikret et professionelt resultat, når vi står for opsætning af tapet hos dig. Samtidig får du en rådgivning, der tager hensyn til dine ønsker og de lokaler, hvor tapetet skal hænge. Måske har du bestemte krav til det visuelle udtryk i dine tapeter – eller måske stiller arkitekturen og det generelle udtryk i rummet særlige krav til tapets mønster og farve.

Uanset hvad skal vi nok sørge for, at du får et flot tapet, der matcher dine ønsker og stilen i dit hjem eller din virksomheds lokaler.

Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn har blandt andet stået for opsætning af tapet for Københavns Lufthavn og Norwegian, men vi udfører tapetarbejde hos både private og erhverv.

Pålidelig opsætning af tapeter

Som kunde hos Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn bliver du altid mødt af pålidelige og faglærte malere med den faglige stolthed i højsædet.

Vi vil være dit foretrukne malerfirma til opsætning af tapet, og derfor gør vi en dyd ud af altid at give dig det fulde overblik over projektet og prisen. Som kunde hos os er der ingen ubehagelige overraskelser.

Skulle du alligevel være utilfreds med resultatet, er vores arbejde omfattet af Byg Garanti – det er din forsikring mod sjusk og mangler.

 

Vi klarer også nedtagning af tapet og andet forarbejde

Alt tapet- og malerarbejder afhænger af et grundigt forarbejde. Derfor sørger vi selvfølgelig også for at klare alt det forberedende arbejde, der skal til for at få flotte tapeter.

Har du gamle tapeter hængende, står vi for nedtagning af tapet, ligesom vi sørger for, at dine vægge er hele, rene, glatte og tørre. Og selvfølgelig rydder vi op efter os selv, når arbejdet er i mål.

 

Kontakt os for opsætning af tapet og pris

Skal du bruge et professionelt malerfirma, der har erfaring med tapeter? Eller har du spørgsmål om nedtagning og opsætning af tapet og priser?

Vi sidder klar ved telefonerne på 70 26 04 10, men du er også altid velkommen til at skrive til os i kontaktformularen eller chatten – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på flotte tapeter.

6 + 2 =