Hverdage 7.00 - 18.00

Få et uforpligtende tilbud, ring 70 26 04 10

træbeskyttelse
forlæng træets levetid med udendørs træbeskyttelse

Vent ikke, til træet er begyndt at tørre ud – så er nedbrydningen af træværket allerede i gang.

Skynd dig i stedet at kontakte Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn på 70 26 04 10 for et uforpligtende tilbud på træbeskyttelse. Vi hjælper dig med at holde dit træværk sundt og flot i mange år.


HVORFOR BRUGE TRÆBESKYTTELSE?

Det danske klima er en lunefuld størrelse, som byder på både regn, rusk, hård frost, bagende sol og temperaturændringer. De forskellige vejrforhold er allesammen hårde ved dit træværk og kan blandt andet føre til råd, mug, skimmel og revner – og dermed kortere levetid på træet.

Derfor kan du med fordel overveje at beskytte dit træværk med træbeskyttelse. Det sikrer nemlig, at du får glæde af træterrasse, stakit, hegn, sommerhus og andet udvendigt træværk i mange år. Og så er behandlingen med til at give træværket en pænere overflade.

Der er altså både økonomiske og æstetiske grunde til at beskytte dit udendørs træværk.

Kort sagt får du følgende fordele ved behandling af udvendigt træværk:

  • Modstandsdygtighed over for sol, vand, vind og råd
  • Træet holder længere
  • Overfladen er pæn i længere tid
  • Du sparer penge

VÆLG DEN RETTE TYPE TRÆBESKYTTELSE

Træværk er ikke bare træværk – og træbeskyttelse er ikke bare træbeskyttelse. Nogle træsorter er for eksempel mere modstandsdygtige overfor vind og vejr, mens andre er mere skrøbelige. Derfor er det alfa og omega, at du vælger den rette træbeskyttelse.

Desuden har forskellige former for træbeskyttelse forskellige egenskaber.

Overordnet kan man inddele træbeskyttelse i følgende typer:

  • Transparent
  • Halvdækkende
  • Heldækkende

Transparent træbeskyttelse trænger ind i et træværket som en gennemsigtig og tynd film, hvilket gør træets struktur mere tydelig. Det kan være med til at give ekstra flot finish.

Du skal dog være opmærksom på, at træ, som er behandlet med transparent træbeskyttelse, skal vedligeholdes oftere, fordi solens UV-stråler nemmere trænger igennem beskyttelsen og ned i træet.

Halvdækkende træbeskyttelse er også gennemsigtig men danner i modsætning til transparent beskyttelse en tykkere film. Det giver en æstetisk kvalitet, der minder om den, som transparent giver. Til gengæld kræver halvdækkende beskyttelse mindre vedligeholdelse.

Heldækkende træbeskyttelse fungerer som et lag maling, der dækker træet helt. Derfor kan solens stråler ikke kan trænge igennem, og der er ligeledes ikke behov for så regelmæssig vedligeholdelse.

Vær dog opmærksom på, at kvaliteterne ved heldækkende beskyttelse stiller høje krav til kvaliteten af træet, ligesom det er vigtigt, at træet er renset og rengjort.

HVILKEN TRÆBESKYTTELSE ER BEDST?

Hvilken træbeskyttelse er så bedst? Det afhænger af forskellige faktorer.

Som udgangspunkt kan du frit vælge type af træbeskyttelse, første gang træet skal males. Er træet allerede behandlet én eller flere gange, er det dog vigtigt at vælge den rigtige beskyttelse, ligesom det også vil være nødvendigt at fjerne gammelt maling, urenheder og alger. Endelig skal træet renses grundigt.

Er du i tvivl om, hvilken type træbeskyttelse, der egner sig bedst til dit træværk? Og vil du gerne slippe for at slide og slæbe med rensning og anden forberedelse?

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn hjælper vi gerne med at beskytte dit udvendige træværk, så det holder og ser flot og nyt ud – både nu og i fremtiden.

Vi rådgiver dig også om valg af beskyttelse i forhold til andre omstændigheder. For eksempel kan lokale forhold som vind og hav være afgørende for, hvor ofte dit træværk skal behandles. Ikke mindst har træværkets fugtighed og vejret betydning for effekten af træbeskyttelsen.

Som kunde hos os er du dog altid sikret grundig rådgivning og professionel udførsel. Du kan trygt overlade dit udendørs træværk i hænderne på vores malere.

VI MALER DINE UDSATTE TRÆFLADER, SÅ DE KAN MODSTÅ VIND OG VEJR

Få et tilbud på udendørs træbeskyttelse af dit sommerhus, træværk, træterrasse eller hegn. Vi kommer gerne ud og besigtiger og giver gode råd om optimal træbeskyttelse.

Kontakt os 70 26 04 10, hvis du skal have foretaget udendørs malerarbejde.


træbeskyttelse
beskyttelse af træ
træbeskyttelse hegn
træmaling

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud