Hverdage 7.00 - 18.00

Få et uforpligtende tilbud, ring 70 26 04 10

trapperenovering

Behovet for en trapperenovering kan opstå forskellige steder, og af forskellige grunde. Det kan enten være trappen i et hus, lejlighed, eller opgang, som trænger til en opfriskning. Særligt i København kan sidstnævnte have brug for en kærlig hånd.

Det vrimler nemlig med flotte gamle bygninger. Det betyder naturligvis også, at der er en række tilhørende gamle trappeopgange, som kan trænge til et friskt pust.

Hvad enten det er trappen i din opgang, lejlighed eller hus, der trænger til en makeover, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 26 04 10 eller skrive en besked i kontaktformularen, så finder vi i fællesskab en løsning der passer dig.


hvad vil det sige at få lavet en trapperenovering?

En trapperenovering kan laves på forskellige niveauer - sprogligt såvel som billedligt talt. Det kommer som oftest an på, hvilket materiale der er brugt i forvejen og hvad det ønskede resultat er.

Derudover er det vigtigt, at der bliver taget højde for, hvad trappen og rummet skal bruges til. Der er nemlig stor forskel på, hvilket materiale og behandlingen af samme, der skal bruges i hvilken sammenhæng.

Hvem er vi?

Som eksperter indenfor renovering og malerarbejde, skal du ikke være bekymret for behandlingen af din trappe. Vi sørger for at lave det rette forarbejde, så vi kan give dig det bedste resultat.

Vi har nemlig årelang erfaring med både malerarbejde og renovering af diverse. Derfor er dig og din trappe garanteret den bedste behandling, uanset hvad udgangspunktet er. For os er det vigtigt, at du føler dig i gode hænder.

Dét er du derfor garanteret hos Malerfirma:

  • Kvalitetssikret resultat
  • Servicemindede medarbejdere
  • Guidance gennem hele forløbet
  • Effektivt arbejde, så du bliver generet mindst muligt

hvad kan en trapperenovering gøre?

Man skal ikke undervurdere, hvor meget trapperenovering kan gøre for et rum. Med mindre det er en bagtrappe, der trænger til en kærlig hånd, er alle andre trapper som oftest placeret centralt i et rum. Derfor den som oftest ikke til at overse.

Og overses må den heller ikke. Trappers funktion er nemlig at forbinde forskellige niveauer i en bygning. Netop derfor må og skal vedligeholdelsen af den heller ikke glemmes.

Er du bekymret for at skride på en af dine trapper? Læs her om gode råd til en skridsikker trappe.

Er det ikke kun trappen i opgangen, der trænger til en opfriskning? Vi kan også give resten af din opgang en makeover. Vi udfører nemlig også maling af trapper og opgange.

Dét udfører vi også:

kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl eller har spørgsmål til noget, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 70 26 04 10 eller skriv en besked i kontaktformularen, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan, med et uforpligtende tilbud, der matcher dine præferencer og behov.


trapperenovering
trapperenovering
trapperenovering
trapperenovering
trapperenovering

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud