MALING AF TRAPPER OG OPGANGE
ER DIN TRAPPEOPGANG BLEVET KEDELIG AT SE PÅ?

Malerfirmaet Martin Nielsen tilbyder boligforeninger, boligselskaber og ejerforeninger professionel rådgivning om farvevalget til opgangen. Kontakt os på telefon 70 26 04 10, hvis du har spørgsmål til vores arbejde.

MALERFIRMAET MARTIN NIELSEN RENOVERER TRAPPER OG OPGANGE I ALLE BYGNINGER

En trappeopgang kan hurtig virke slidt og beskidt med sorte fingre på væggene, afskallet maling på trinene og døre og karme, der har set lysere tider.

Vi kan sørge for, at trappeopgangen igen kommer til at virke attraktiv og imødekommende, med en maling af opgangen fra top til tå.

Vi maler både væggene, trappetrinene, gelænder, døre og vinduer. Vi sørger også for, at alt får den rette behandling med enten maling eller træbeskyttelse.

Skal du have malet en almindelig trætrappe i din bolig, udfører vi selvfølgelig også det, så din trappe kan pryde hjemmet i mange år endnu.

MALERTILBUD PÅ BAGRUND AF RÅDGIVNING OG DIALOG

Vi tilbyder altid vores kunder en professionel rådgivning om farvevalget til opgangen. Vi er garant for et stilsikkert malearbejde, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er nøgleordet.

Vi laver malerarbejde hos både private, virksomheder, hos boligselskaber og boligforeninger på Amager og i København. Har du brug for vores ekspertise under et større byggeprojekt, klarer vi også det.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Kontakt os på telefon 70 26 04 10, hvis du har spørgsmål til vores arbejde. Du kan også bare lige skrive i chatten nederst i højre hjørne.