Få malet et whiteboard direkte på væggen.

af | jun 27, 2020 | Malerens blog

 

 Magnetmaling gør væggen til et whiteboard

Ved at anvende magnetmaling gør du væggen til et whiteboard, hvilket kan være nyttigt, når du vil have styr på både madplanen, ærinder i hjemmet eller et større eksamensprojekt.

Vi hos malerfirmaet Martin Nielsen kan både male dine vægge, lofter, gulve eller skabe til et whiteboard. Vi bruger maling med 10 års garanti, hvilket er den mest miljøvenlige måde at producere whiteboardvægge på.

Whiteboardmaling er en oplagt løsning til virksomheder, der ønsker pladsbesparelse.

Malingen kan påføres glas, kontorborde, skabe, plader, vægge – ja stort set de fleste glatte overflader. Læs nedenstående punkter og få flere informationer om whiteboardmaling:

 • Lugtfri hvid og transparent maling fra verdens førende producent.
 • Produkterne fås i hvid og i transparent. Du kan få nøjagtig den baggrundsfarve, du ønsker.
 • Malingen er blank i overfladen, og er yderst let at skrive på og rengøre. Det giver uendelige muligheder for kreative løsninger i forskellige farver og designs.

Inspiration til whiteboard maling på arbejdspladsens vægge 

Mødelokalet

Når du skal holde præsentationer for kunder, MUS-samtaler, jobsamtaler eller statusmøder for dine medarbejdere, kan en whiteboardvæg være et sjovt og praktisk remedie.  

køkkenet/kantinen

Har I en kantine på arbejdet, så vil whiteboard maling være optimalt. Her kan kantinepersonalet for eksempel skrive eller tegne dagens menu direkte på væggen. 

Har I et køkken, hvor I er flere medansvarlige for indkøb, af for eksempel kaffe og opvasketabs, kan I bruge væggen i køkkenet til at skrive, hvad der mangler.

Det åbne kontorlandskab

Det er vigtigt, at et arbejdsmiljø er inspirerende at være i. Med vores gennemsigtige whiteboard maling kan vi peppe din virksomheds vægge op, hvor du ønsker det.

Brug det enten til at skrive virksomhedens mantra på, vigtige budskaber, årets KPI´er eller motiverende citater til dine medarbejdere.

De enkelte kontorer

Vi maler ofte whiteboardvægge til arbejdskontorer. Vi har erfaret, at indretningen af kontorer er vigtig i forhold til at stimulere motivationen og koncentrationen.

Derfor går vi også meget op i at rådgive vores kunder, så de vælger den væg, der egner sig bedst til whiteboardmaling.   

Skal din væg males med magnetisk maling?

Hvis du ønsker en magnetisk overflade, kan vi montere magnetisk filt, hvor vi efterfølgende maler whiteboard ovenpå. Magnetisk maling giver en overflade, der både er magnetisk, og som kan benyttes som whiteboard. Det kan laves i alle størrelser, så vi kan med sikkerhed få det til at passe til dine lokaler.
Kontakt os i dag og få kreative idéer til, hvad magnetisk maling kan bruges til.

PIFT HJEMMET OP MED EN WHITEBOARDVÆG

Sæt dit personlige præg på skrivebordet

Ønsker du at peppe dit hjemmekontor op – eller skal skrivebordene på arbejdet gøres mere kreative, så kan whiteboardmaling også være en mulighed her.
Du kan eksempelvis skrive dagens to-do-liste, dine yndlingscitater eller markere den plads, hvor din trofaste kaffekop skal stå.

 

Lad dit barn tegne på væggene i sit værelse

Nu kan du lade dine børn tegne så tosset de vil på væggene, uden du skal tænke på, hvordan du får renset det af igen.
I stedet for at male lille Kaspers yndlingstegneserie på væggen, og skulle male selv samme over, når Kasper har fundet en ny tegneseriehelt, kan du vælge whiteboardmaling.

Sæt kryds ved de lande, du har besøgt

Er du en rejseentusiast, har du nok leget med idéen om at hænge et verdenskort op og markere, hvor du har været. Udfordringen er dog, at du med tegnestifter ødelægger væggen, og med tusch eller elefantsnot ødelægger verdenskortet.
En smart løsning kan derfor være at hænge verdenskortet op og få malet gennemsigtig whiteboard maling ud over kortet.
På den måde kan du med en whiteboardmarker sætte sletbare kryds og skrive notater ved de enkelte lande direkte på kortet.
På samme vis kan du på kontoret sætte kryds ved de bydele, I har hovedkontorer i.

 

Tegn eller skriv på gulvet

Er du et vaskeægte legebarn og også lidt af en vovehals, kan vi også male dine gulve med whiteboard maling. Det kan der komme mange sjove twisterspil eller hinke-lege ud af.
Kun fantasien sætter grænser. Du kan få whiteboard maling på dine døre, skabe, gulve og meget andet.

Brug køkkenskabene til opskriftstavler
Vi kan også male dine køkkenskabe eller vinduer, som du kan bruge til opskriftstavle eller huskeliste.

 

Hvorfor ikke male whiteboardet selv? 

Det er ikke helt ligetil at male whiteboardtavler. Arbejdet har tørreprocesser over længere perioder, der kan være besværlige selv at have med at gøre. Derudover kan det særligt være svært at male på større arealer, uden at det klumper. 

Skal du også have magnetmalet, skal der derudover lægges filt på overfladen. 

 

Alt det praktiske – Kontakt vores malere her

Båden prisen på arbejdet og varigheden af projektet afhænger naturligvis af, hvad og hvor meget, du skal have malet.

Send os enten en besked eller ring til os på 70 26 04 10.

Du er også mere end velkommen til at skrive til os via kontaktformularen. Vi er klar til at give dig gode råd om det whiteboard, du drømmer om. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster det at få malet en whiteboardvæg?

  Det er muligt at få malet whiteboard på både vægge, lofter, gulve og skabe. Prisen på dette afhænger af, hvad du skal have malet, samt hvor meget der skal males. Kontakt os, og modtag et uforpligtende tilbud.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilket maling skal bruges til en whiteboardvæg?

  Der anvendes maling med 10 års garanti. Produktet er muligt at få i transparent samt i hvid, med netop den baggrundsfarve som du ønsker. Malingens overflade er blankt, hvilket gør overfladen skrivevenlig.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan man få malet en whiteboardvæg i hjemmet?

  En whiteboardvæg er ideel til hjemmet, hvor specielt kreativitet er i højsædet. Du har mulighed for at lade dine børn tegne på hjemmets vægge. På den anden side er en whiteboardvæg ligeledes praktisk at have i hjemmet, da den kan anvendes som opskriftstavle, huskeliste, To Do liste m.m.