MALER VALBY

Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst maler i Valby? Så er du landet det helt rette sted. Malerfirmaet Martin Nielsen er et malerfirma, du kan regne med – både med hensyn til pris, kvalitet og tidsplan. Ring til os på 70 26 04 10 og få et uforpligtende tilbud.

Søger du en maler i Valby?

Er du lige flyttet ind i drømmeboligen, eller er du træt af at kigge på den samme farve på væggen, eller måske noget helt tredje? Vores malere i Valby er klar til at hjælpe dig uanset maleropgavens omfang. Der er derfor ingen maleropgave, der hverken er for stor eller lille til os. Lad vores dygtige malermestre klare malearbejdet for dig, så du kan disponere din tid på andre opgaver. 

Ved at vælge malerfirmaet Martin Nielsen som din lokale maler i Valby, opnår du en række fordele, som du nedenstående kan se eksempler på. 

 • Rådgivning om farvevalg, metoder og materialer
 • Malerarbejde med fokus på kvalitet og øje for detaljen
 • Klare aftaler om pris, deadline og detaljer
 • Faglærte malere med erfaring, ekspertise og faglig stolthed
 • Åbenhed og ærlighed – fra første tilbud til sidste penselstrøg
 • Vi rydder op efter os selv

 

maler Valby

Malerfirma Valby med din tilfredshed i centrum 

Malerfirmaet Martin Nielsen er en virksomhed med stolte traditioner for malerarbejde af høj kvalitet og kundeservice. Med malermester Martin Nielsen i spidsen har vi udført opgaver, for både private og erhverv i København og omegn, i næsten 20 år. Vi har dermed opbygget en bred erfaring og ekspertise undervejs. Vi er dog ikke en virksomhed, der hviler på laurbærrene. Derfor har vi altid blikket rettet mod nye materialer og metoder. Det er din forsikring for en kvalitetsbevidst udførelse af opgaven.

 

Et udpluk af maleropgaver, som vi tilbyder i Valby og omegn:

Vores alsidige malerfirma er dedikeret til at håndtere både omfangsrige og mindre opgaver med samme høje grad af professionalisme. Vi tilbyder følgende yderligere tjenester til vores kunder:

 

Uddybning af vores serviceydelser

Her hos Malerfirmaet Martin Nielsen tilbyder vi som sagt en række forskellige malerservices og lignende ydelser til vores kunder i Valby. Her kan du få et overblik over nogle af de services, vi tilbyder:

 

Maling af lejlighed i Valby

Er du bosat i Valby og trænger din lejlighed til en opfriskning? Hos Malerfirmaet Martin Nielsen står vi klar til at hjælpe med maling af din lejlighed på et professionelt plan. En frisk gang maling kan være med til at forvandle både udseendet og atmosfæren i dit hjem. Vi sørger for at arbejde hurtigt og effektivt, så du kan nyde dit nymalede hjem uden unødig ventetid. Vores dygtige malere sørger for at være til rådighed i hele processen, alt fra valg af farver til selve malerarbejdet – vores ønske er at du bliver tilfreds med resultatet. Uanset om der er behov for en mindre opfriskning eller en totalrenovering, er vi klar til at tage opgaven. 

 

Facademaling i Valby

Trænger facaden på dit hjem til en opgradering? Vi har mange års erfaring med facademaling i Valby og kan hjælpe med alt lige fra private boliger til boligforeninger. Vi gør kun brug af maling i de bedste materialer for at sikre, at den holder længe og ser fantastisk ud. Før vi påbegynder malingen af din facade, udfører vi en grundig forberedelse af overfladerne for at sikre at malingen vil have en optimal vedhæftning og lang levetid. Uanset hvilken type facade du har, er vi klar til at levere professionelle resultater i forbindelse med maling af din facade i Valby.

 

Facaderenovering og kalkning i Valby

Har din facade behov for mere end blot ny maling? Vi tilbyder også at lave en fuldkommen facaderenovering i Valby, som kan inkludere reparation og fornyelse af overfladen. I visse tilfælde kan en kalkning af din facade være den mest optimale metode til at beskytte og bevare facadens udseende. Vores team har stor erfaring med både renovering og vedligeholdelse af facader, hvilket kan forlænge bygningens levetid og prisvurdering. Kalkning er en traditionel teknik, der både forskønner og beskytter facaden mod vejrets påvirkning.

 

Maling af døre og vinduer, samt spartling i Valby

For at dit hjem kan fremstå velholdt både indvendigt og udvendigt, tilbyder vi også maling af døre og vinduer i Valby. Vores malere bruger kvalitetsmaling, der beskytter træværket og øger vinduernes levetid. Hos Malerfirmaet Martin Nielsen tilbyder vi også spartling af vægge og lofter for at opnå en jævn og ensartet overflade inden malerarbejdet påbegyndes. Dette sikrer et professionelt og flot resultat, som du kan glæde dig over i mange år fremover.

 

Øvrige maleropgaver i Valby

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen tager vi os af en bred vifte af maleropgaver i Valby. Dette inkluderer vedligeholdelse af vinduer, udvendig maling af boligforeninger og renovering af trapper. Hvis du bor i Valby og søger en pålidelig maler, er vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dine malerprojekter, hvad enten det drejer sig om lofter, vægge eller andre områder.

Har du en specifik maleropgave, som du har brug for hjælp til, men som ikke er nævnt her? Tøv ikke med at kontakte os. Hos Malerfirmaet Martin Nielsen er vi klar til at håndtere næsten enhver maleropgave, du måtte have.

 

 

Skal vi være din lokale maler i Valby? 

Ønsker du dygtige faglærte malere til at udføre din maleropgave, og vil du sikre dig et resultat, der udstråler kvalitet? Så ring til Malerfirmaet Martin Nielsen på 70 26 04 10, eller skriv til os i chatten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad kan en maler i Valby hjælpe mig med?

  Hos din lokale maler i Valby, Martin Nielsen, kan du modtage rådgivning omkring farvevalg, materialer og metoder. Vi har mange års erfaring inden for malerfelter, hvilket betyder, at vi sikrer dig kvalitetsbevidst udførelse af opgaven.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i Valby?

  Det kommer an på, hvilken maleropgave du skal have fikset, samt hvor omfangsrig opgaven er. Du kan med fordel kontakte os, og modtag et uforpligtende tilbud, som er tilpasset dit budget.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan maler man?

  Hvis du er tvivl om, hvilken malerteknik du skal gøre brug af, så kan du med fordel kontakte en professionel malermaster. Du rådgives i netop de processer, som du har spørgsmål til.

12 + 15 =