MALER VALBY

Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst maler i Valby? Så er du landet det helt rette sted. Malerfirmaet Martin Nielsen er et malerfirma, du kan regne med – både med hensyn til pris, kvalitet og tidsplan. Ring til os på 70 26 04 10 og få et uforpligtende tilbud.

Søger du hjælp til en maleropgave?

Er du lige flyttet ind i drømmeboligen, eller er du træt af at kigge på den samme farve på væggen, eller måske noget helt tredje? Vores malere er klar til at hjælpe dig uanset maleropgavens omfang. Der er derfor ingen maleropgave, der hverken er for stor eller lille til os. Lad vores dygtige malermestre klare malearbejdet for dig, så du kan disponere din tid på andre opgaver. 

Ved at vælge malerfirmaet Martin Nielsen, som din lokale maler Valby, opnår du en række fordele, som du nedenstående kan se eksempler på. 

 • Rådgivning om farvevalg, metoder og materialer
 • Malerarbejde med fokus på kvalitet og øje for detaljen
 • Klare aftaler om pris, deadline og detaljer
 • Faglærte malere med erfaring, ekspertise og faglig stolthed
 • Åbenhed og ærlighed – fra første tilbud til sidste penselstrøg
 • Vi rydder op efter os selv

   

Malerfirma Valby med din tilfredshed i centrum 

Malerfirmaet Martin Nielsen er en virksomhed med stolte traditioner for malerarbejde af høj kvalitet og kundeservice. Med malermester Martin Nielsen i spidsen har vi udført opgaver, for både private og erhverv i København og omegn, i næsten 20 år. Vi har dermed opbygget en bred erfaring og ekspertise undervejs. Vi er dog ikke en virksomhed, der hviler på laurbærrene. Derfor har vi altid blikket rettet mod nye materialer og metoder. Det er din forsikring for en kvalitetsbevidst udførelse af opgaven.

Vælger du os som din lokale maler Valby, kvitterer vi desuden med rådgivning, med fokus på dine behov og ønsker. Det sikrer, at der altid er sammenhæng mellem idé og det reelle resultat. Vores arbejde er som et ekstra kvalitetsstempel omfattet af byg garanti. Derfor behøver du ikke at frygte for ekstra udgifter, hvis du mod forventning skulle være utilfreds med vores arbejde.

Skal vi være din lokale maler Valby? 

Ønsker du dygtige faglærte malere til at udføre din maleropgave, og vil du sikre dig et resultat, der udstråler kvalitet? Så ring til Malerfirmaet Martin Nielsen på 70 26 04 10, eller skriv til os i chatten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad kan en maler i Valby hjælpe mig med?

  Hos din lokale maler i Valby, Martin Nielsen, kan du modtage rådgivning omkring farvevalg, materialer og metoder. Vi har mange års erfaring inden for malerfelter, hvilket betyder, at vi sikrer dig kvalitetsbevidst udførelse af opgaven.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i Valby?

  Det kommer an på, hvilken maleropgave du skal have fikset, samt hvor omfangsrig opgaven er. Du kan med fordel kontakte os, og modtag et uforpligtende tilbud, som er tilpasset dit budget.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan maler man?

  Hvis du er tvivl om, hvilken malerteknik du skal gøre brug af, så kan du med fordel kontakte en professionel malermaster. Du rådgives i netop de processer, som du har spørgsmål til.

9 + 15 =