MALER TIL BOLIGFORENING

Malerfirmaet Martin Nielsen ApS er din maler til boligforening. Vi udfører renoverings- og maleropgaver med fokus på kvalitet og dialog.

Maler til boligforening

Sidder du i bestyrelsen i en boligforening? Og søger du en maler til boligforeningen med ekspertise i at male lejligheder, trappeopgange, facader og fællesarealer?

Malerfirmaet Martin Nielsen har over 18 års erfaring med en bred palet af maleropgaver – og maling af boligforening og maling af flyttelejligheder er selvfølgelig ikke undtaget.

Vi holder til i Rødovre, men vi maler lejligheder i København og omegn, og udfører andre maler- og renoveringsopgaver for boligforeninger i hele Storkøbenhavn og på det øvrige Sjælland.

Kontakt os på 70 26 04 10 eller i vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud, der passer til lige netop jeres boligforenings behov.

 

Malerfirmaet Martin Nielsen – maler til boligforening

Malerfirmaet Martin Nielsen er et malerfirma, som udfører både indvendigt og udvendigt malerarbejde.

Som kunde hos os bliver du altid mødt af faglærte malere, der har kvaliteten, kundekontakten og kommunikationen i centrum. Det betyder, at jeres boligforening altid er sikret et grundigt udført arbejde med afsæt i jeres ønsker, når I vælger Malerfirmaet Martin Nielsen som jeres maler til boligforeningen.

Vi udfører kvalitetsbevidst malerarbejde for:

  • Boligforeninger
  • Boligselskaber
  • Grundejerforeninger
  • Ejerforeninger
  • Andelsforeninger

Gennem vores godt og vel 18 år i branchen har vi samarbejdet med mange forskellige kunder, og vores referencer omfatter blandt andet Boligforeningen 3B, HP Ejendomsservice, Over Byen Arkitekter og CEJ Ejendomsadministration.

Vi har altså masser af erfaring med at udføre maler- og renoveringsopgaver for boligforeninger. Derfor ved vi også, at det er alfa og omega, at arbejdet bliver udført med omhu – og ikke mindst til den aftalte tid og pris.

 

Maling af flyttelejligheder samt renovering af boligforeninger

Som din maler til boligforeninger udfører vi først og fremmest maleropgaver. Men vi tilbyder også en bred vifte af andre services inden for vedligeholdelse og renovering. Vi kan blandt andet tilbyde:

Foruden maling og renovering af større ejendomme i boligforeninger udfører vi også maling af flyttelejligheder.

Er en beboer for eksempel netop er flyttet ud, og skal lejligheden fremstå præsentabel, inden den næste flytter ind? Vi rykker hurtigt ud og sørger for, at lejligheden står skarpt ved indflytning.

 

Fordele ved at vælge Malerfirmaet Martin Nielsen

Det skal kunne betale sig at vælge en professionel maler til at udføre maleropgaver i jeres boligforening – både på prisen og kvaliteten.

Vælger I Malerfirmaet Martin Nielsen som jeres foretrukne maler til boligforeningens renoverings- og maleropgaver, er I altid sikret følgende fordele:

  • Levering til tiden og den aftalte pris
  • Hurtig udrykning
  • Høj kvalitet med øje for detaljen
  • Professionel sparring og rådgivning – med udgangspunkt i jeres ønsker
  • Flot og langtidsholdbart resultat nu – mindre vedligeholdelse på sigt

I er altså altid garanteret et veludført arbejde, når vi udfører maleropgaver i jeres boligforening.

 

Kontakt os, og indhent et tilbud på maling eller renovering

Har du brug for en effektiv og kvalitetsbevidst maler til boligforeningen?

Kontakt Malerfirmaet Martin Nielsen på 70 26 04 10 allerede i dag, og indhent et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os nederst på siden her.

4 + 2 =