MALERMESTER
Søger du en prisbevidst maler i København, der leverer kvalitetssikret malerarbejde? Så er du landet hos det rette malerfirma, hvor du bl.a. gennem rådgivning med malere med faglig ekspertise vil opnå et unikt resultat.

Søger du en malermester?

Hos malerfirmaet Martin Nielsen har vi flere årtiers erfaring indenfor malerfaget. Der er derfor ikke de maleropgaver, vi ikke kan hjælpe dig med. Vi har gennem de mange års erfaringer opnået en unik forståelse af vores kunders behov. Det betyder også, at vi på baggrund af de mange erfaringer har skabt utallige resultater, som vi bygger vores viden på. Denne viden gør vi brug af, når vi i samarbejde med dig skal finde den løsning, som netop passer til dig, og dækker dine behov. 

Som garvet malerfirma i KBH ved vi, at den gode kundeoplevelse ikke kun ligger i godt og solidt håndværk. Udover at få et resultat, der lever op til forventningerne, kan du derfor også regne med, at du modtager en malermester, der altid er venlig, åben og professionel. God kommunikation er nemlig vigtig – særligt under store maleropgaver.

Vi har erfaring med alle typer af opgaver. For os har det ingen betydning, om det er jeres ejer- eller andelsforening, der skal have foretaget en facaderenovering eller dit personlige køkken, som skal have en tur med whiteboard maling – Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Har du brug for rådgivning til farve-, materialevalg eller andet, så kan du altid ringe eller skrive til os.

Du kan i nedenstående se eksempler på maleropgaver, som vores kunder ofte bruger os til: 

En malermester med fokus på kvalitet 

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen ved vi, hvor vigtigt det er med et malerfirma, som holder hvad der er aftalt. Vi gør derfor altid en dyd ud af aldrig at efterlade en maleropgave uden, at du som kunde har udtrykt din tilfredshed med resultatet. 

Dette omhandler bl.a. 

 • Den tid vi har brugt
 • Den aftalte pris
 • Den efterfølgende oprydning 
 • Og selvfølgelig det udførte stykke malerarbejde

Alle vores malere har gennemført maleruddannelsen, og bliver ikke ansat uden et svendebrev. Vi værner om branchen, og sætter en stor dyd i det professionelle stykke arbejde, som ligger bag enhver nymalet væg, facade eller loft. Det er din forsikring om, at du kan regne med det håndværk, vi leverer. Skulle du mod forventning være utilfreds, er vores arbejde dækket af Byg Garanti. Dermed er du sikret mod både skjulte og synlige mangler. Du kan roligt overlade dine maleropgaver i hænderne på vores malere, når du har behov for en maler i København.

Malerfirma København – Kontakt os og få et tilbud

Har du spørgsmål til en maler eller vil du have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 26 04 10 eller skrive en besked til os i chatten – Så sammensætter vi et tilbud, der passer til dine ønsker og dit budget.

1 + 12 =

Spørgsmål og svar 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvorfor skal jeg benytte en professionel maler?

  Når du benytter dig af en malermester, modtager du en service, hvor kvaliteten er i højsædet. Fordelene ved at bruge en professionel maler er, at maleren har en udbredt forståelse samt færdigheder inden for feltet, hvilket vil sige, at maleren er i stand til at udfylde det behov, som du ønsker at få opfyldt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en professionel maler?

  Prisen på en professionel maler varierer alt efter, hvor stor maleropgaven er. Der er mange overvejelser, som maleren tager højde for, hvad angår prisfastsættelsen. Du har mulighed for at kontakte os, og få et uforpligtende tilbud, der matcher dit budget.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke opgaver kan en malermester hjælpe mig med?

  Vi har erfaring med alle typer af maleropgaver. De typiske maleropgaver for en malermester er maling af facade, maling af vinduer, træbeskyttelse, maling af trapper samt maling af loft. Ingen opgave er for stor til os.