KVALITETSBEVIDST MALER AMAGER

Leder du efter et malerfirma på Amager? Så er du landet det rette sted. Malerfirmaet Martin Nielsen er nemlig dit lokale malerfirma på Amager og i København. Med over 18 års erfaring indenfor malerfaget, findes der ikke den maleropgave vi ikke kan udføre – både store som små.  

Vil du have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 70 26 04 10 eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Hvorfor vælge os som din maler på Amager?

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen har vi kun uddannede malere ansat, som har svendebrevet i hus. Vi garanterer derfor altid at levere et solidt, professionelt og godt stykke håndværk, uanset om det er til privat eller erhverv.    

Med mange års erfaring i malerfaget ved vi, at fleksibilitet er vigtigt. Vi er derfor altid fleksible i forhold til tidspunkter, de maleropgaver vi bliver stillet og dine forventninger til os. Vi garanterer, at vi ikke forlader stedet, uden at du er tilfreds og glad for slutresultatet. Grundighed er for os alfa og omega, når vi udfører et stykke malerarbejde.

 

Rådgivende malerfirma med forsikring

Skulle du alligevel mod forventning være utilfreds, så er vi dækket af Byg Garanti, og du kan derfor gennem hele processen føle dig ekstra tryg. Byg Garanti dækker blandt andet både skjulte og synlige mangler. 

Som din maler på Amager rådgiver vi dig grundigt omkring farve- og materialevalg, inden du tager en endelig beslutning. Uanset om du skal have malet loft, vægge og paneler eller du skal have foretaget en facaderenovering, giver vi dig en grundig introduktion til alle dine valg og muligheder. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har det mindste spørgsmål, som du ønsker vores hjælp og vejledning til. 

 

Hvad kan vores malerforretning på Amager hjælpe med? 

Vores malerforretning har gennem mange år opnået en unik indsigt i vores kunders behov. Alle vores kunder har forskellige behov, ønsker, ideer m.m., hvilket blot har gjort vores malermestre endnu dygtigere. Vi drager derfor fordel af vores erfaringer, og bruger dem, når vi skal rådgive dig eller komme med råd til, hvordan du opnår det bedste resultat på baggrund af dine ønsker.

Udover at rådgive dig som kunde, så har vi selvfølgelig udført utallige af maleropgaver til lejligheder, villaer, kontorer, private, erhvervsdrivende og boligforeninger m.m. Du kan nedenstående se eksempler på opgaver, som vi ofte udfører: 

Ovenstående er blot eksempler, og vi har derfor erfaring inden for mange andre typer maleropgaver. Du kan derfor altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til en maleropgave eller blot har brug for et godt råd. 

 

Skal vi være din malermester på Amager?

Har du brug for råd og vejledning, eller har du spørgsmål til en konkret maleropgave? Vi hos malerfirmaet Martin Nielsen er altid klar til at hjælpe dig – uanset maleropgaver. Der er derfor ingen maleropgave, der hverken er for stor eller lille til os. Du kan kontakte os på 70 26 04 10. Du kan også skrive til os i chatten eller kontaktformularen. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på den maleropgave, som du ønsker hjælp til, og som selvfølgelig passer til dit budget.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler på Amager?

  Prisen på en malermester er ikke fast, men afhænger i stor grad af maleropgavens størrelse. Prisen inkluderer professionel rådgivning til bl.a. materialevalg, hvilket hjælper dig med at nå det rette resultat. Kontakt os i dag og modtag et tilbud, der passer til netop dit budget.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler Amager pr. m2?

  Kvadratmeterprisen for en maler på Amager varierer alt efter, hvad samt hvor omfangsrig maleropgaven er. Eksempelvis, kan overfladens tilstand være en væsentlig faktor, der kan påvirke M2 prisen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad kan en malerforretning hjælpe med?

  Du kan blandt andet modtage professionel rådgivning, da vi som malerforretning har mange års erfaring med forskellige typer af maleropgaver. Vi kan hjælpe dig med maling af trapper, vinduer, facade, lofter og mange andre opgaver.

6 + 4 =