MALERARBEJDE

DIN LOKALE MALER PÅ AMAGER OG I RESTEN AF KØBENHAVN

Malerfirmaet Martin Nielsen Aps har stor erfaring
i at udføre malerarbejde for både private og virksomheder.

VI UDFØRER ALLE TYPER MALEROPGAVER

Malerfirmaet Martin Nielsen ApS udfører maling af lofter, vægge, lejligheder og meget andet med fokus på kvalitet og dialog. Vil du samarbejde med en professionel maler, der tager dine ønsker seriøst? Kontakt os på 70 26 04 10 og få et uforpligtende tilbud allerede i dag. 

 

GIV DINE VINDUER OPMÆRKSOMHED NU OG SPAR PENGE PÅ SIGT

Har du overvejet en gang maling af vinduerne i dit hjem eller din virksomhed? Hvis ikke er der flere gode grunde til at få det gjort – både økonomiske og æstetiske. Klik på billedet til venstre og læs mere om priser og fordelene ved at vedligeholde dine vinduer.

PROFESSIONEL MALING AF DØRE OG VINDUESRAMMER

Vores professionelle malere tilbyder skræddersyede løsninger til netop din bolig – uanset hvilken type døre eller vinduesrammer du har, kan vi finde den rette behandling og farvetone. Skynd dig i stedet at kontakte Malerfirmaet Martin Nielsen på 70 26 04 10 for et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig med at holde dit træværk sundt og flot i mange år.

DERFOR ER EN FACADERENOVERING EN FORDEL

Det skal ikke undervurderes, hvad en renovering af facade kan gøre for både udseendet og værdien af boligen.  En renovering af facaden friske looket af boligen op. Det kan endda få boligen til at fremstå som nærmest ny. Af erfaring ved vi, hvor glade boligejere bliver, når først de ser det endelige resultat. 

FÅ ET TILBUD PÅ MALING AF LOFTER OG VÆGGE

Vil du slippe for besværet med at male vægge og lofter – og samtidig være sikret et professionelt resultat? Kontakt os på telefon 70 26 04 10, og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

TRÆNGER DIN BOLIG TIL ET ANSIGTSLØFT?

Maling af facaderne på dit hus kan gøre underværker. Men selve projektet kan tage pusten fra selv den mest ihærdige gør-det-selv-mand. Overvejer du derfor at finde en erfaren maler, der kan give dine facader fornyet liv?

ER DIN TRAPPEOPGANG BLEVET KEDELIG AT SE PÅ?

Det betyder noget, at komme hjem til en fin trappeopgang. Malerfirmaet Martin Nielsen ApS tilbyder boligforeninger, boligselskaber og ejerforeninger at renovere indgangspartier og trappeopgange, så det bliver en fornøjelse at ankomme til sin bolig.

KOM HJEM TIL EN FLOT TRAPPEOPGANG

Behovet for en trapperenovering kan opstå forskellige steder, og af forskellige grunde. Det kan enten være trappen i et hus, lejlighed, eller opgang, som trænger til en opfriskning. Særligt i København kan sidstnævnte have brug for en kærlig hånd.

Det vrimler nemlig med flotte gamle bygninger. Det betyder naturligvis også, at der er en række tilhørende gamle trappeopgange, som kan trænge til et friskt pust.

VIL DU BRUGE DIN VÆG SOM EN TAVLE?

Få forvandlet dine vægge, lofter, gulve og døre i hjemmet eller på kontoret til en whiteboardtavle af professionelle malere. Vi udfører whiteboard maling på hele Sjælland. Læs mere om, hvad du kan få ud af whiteboard vægge ved at klikke på boksen til venstre – eller grib allerede telefonen nu og få en snak med os på 70 26 04 10.

TRÆNGER DIN FACADE TIL NETPUDSNING?

Hvis din facade trænger til et nyt udtryk, er netpuds en effektiv, men også langtidsholdbar løsning. Vi tilbyder renovering af sandblæste, slidte eller ødelagte facader. Hvis dette lyder som noget vi kan hjælpe dig med så tag en snak med os på 70 26 04 10.

FÅ HELT STYR PÅ SPARTLING I HJEMMET.

Står du og skal i gang med at spartle dit hus. Så står vi klar til at rådgive dig, så du får det bedst mulige resultat. Hvis du ikke selv er handy man står Malerfirmakbh klar til at udføre opgaven med proffesionelt håndværk. Hvis du har yderligere spørgsmål kan du tage en snak med os på 70 26 04 10.

TRÆNGER DIN LEJLIGHED TIL AT BLIVE MALET?

Skal du have din lejlighed malet, så har vi hos Malerfirmakbh specialiseret os i lige netop disse opgaver. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os. Vi vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud. Du er velkommen til at ringe på 70 26 04 10 eller udfylde kontaktformularen.

KALKNING AF FACADE

Hos Malerfirma Martin Nielsen specialiserer vi os i at forvandle kedelige facader til smukke og karakterfulde overflader med kalkmaling. Vi kombinerer ekspertise, æstetik og kvalitetsmaterialer for at levere den bedste løsning til din facade. Du er velkommen til at ringe på 70 26 04 10 eller udfylde kontaktformularen.

MALER TIL BOLIGFORENING

Sidder du i bestyrelsen i en boligforening? Og søger du en maler til boligforeningen med ekspertise i at male lejligheder, trappeopgange, facader og fællesarealer?

Malerfirmaet Martin Nielsen har over 18 års erfaring med en bred palet af maleropgaver – og maling af boligforening og maling af flyttelejligheder er selvfølgelig ikke undtaget.

DIN MALER I KØBENHAVN

VI UDFØRER EN BRED VIFTE AF MALEROPGAVER I HØJ KVALITET

Uanset om din opgave er stor eller lille, leverer vi et professionelt resultat – hver gang.

Vi kommer gerne forbi og giver et samlet tilbud på din maleropgave. Samtidig rådgiver vi dig om valg af farver og materialer, hvis du ønsker det.

OPSÆTNING AF TAPET

Tapet har fået et rigtigt comeback! Det er godt nok ikke den klassiske savsmuldstapet, vi taler om, men det helt klassiske farvede eller mønstrede tapet, der er begyndt at pryde væggene i højere grad. Vi udfører tapetarbejde for både private og erhverv. Vi har blandt andet udført tapetarbejde for Københavns lufthavn og Norwegian.

HVIS DU BOR TIL LEJE – BRUG VEDLIGEHOLDELSESKONTOEN

Er du lejer i et boligselskab? Er du træt af at se på lejlighedens triste vægge, låger, døre m.m? Så kontakt Malerfirmaet Martin Nielsen ApS, og brug din vedligeholdelseskonto på at forvandle din lejlighed til et hjem, du føler dig tilpas og hjemme i.

 

VI UDFØRER ALLE TYPER MALEROPGAVER MED EN VEDLIGEHOLDELSESKONTO:

Vi har mange års erfaring i maling af lejligheder og kan ligeledes vejlede og rådgive i farve- og materialevalg, samt gode ideer til, hvordan lejligheden kan komme til at føles mere hjemlig ved hjælp af malerarbejde. Vi er din garanti på kvalitet og sætter en stor ære i altid at behandle ethvert hjem som vores eget. 

VI UDFØRER OPGAVER PÅ VEDLIGEHOLDELSESKONTOEN

Vi sørger for det hele i forbindelse med malingen og sørger selvfølgelig også for, at det er boligselskabet/-foreningen, der bliver faktureret efter endt arbejde.

Du skal blot undersøge, hvad din vedligeholdelseskonto dækker, og om der er regler for farvevalg, hvad der må males, og hvad det ikke må males.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 04 10, hvis du ønsker mere information omkring maling med vedligeholdelseskonto, eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.