VI UDFØRER MALERARBEJDE MED ØJE FOR DETALJEN

Det er vigtigt for os, at du få et malerarbejde, som du bliver glad for i mange år frem. Ring til os, og lad os få en snak om, hvad du ønsker dig.

DIN GARANTI FOR ET GRUNDIGT MALERARBEJDE

Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med maling af lofter, vægge og paneler hos Malerfirmaet Martin Nielsen, hvis du vil spare dig selv for både besvær og tid. Vi er et professionelt malerfirma med flere årtiers brancheerfaring og en dedikeret stab af dansktalende og faglærte malersvende.

Derfor er du altid sikret klar kommunikation og et resultat, du bliver tilfreds med. Både nu og på sigt.

Vi rådgiver grundigt og kompetent om farve- og materialevalg, før vi går i gang med opgaven, ligesom vi selvfølgelig lytter til dine ønsker. Det er nemlig vigtigt for os, at du får et malerarbejde, som du bliver glad for i mange år frem.

Det gælder selvfølgelig også, når du skal have malet vægge eller lofter. Maling af lofter og vægge er en af de hyppigst forekommende opgaver inden for malerfaget, og derfor har vi selvfølgelig stor erfaring inden for området.

Vi maler bla.
  • Lejligheder
  • Villaer
  • Kontorer
  • Private ejendomme
  • Virksomheder
  • Boligforeninger

Både inden- og udendørs. Der er med andre ord ikke den maleropgave, vi ikke kan klare – uanset hvor små eller store dine behov måtte være.

Som et ekstra kvalitetsstempel er vi medlem af Byg Garanti. Det er din forsikring mod fejl og sjusk i forbindelse med malerarbejdet.

VI ER ET PROFESSIONELT MALERFIRMA MED FOKUS PÅ KVALITET OG STOR FAGLIG STOLTHED

Firmaet drives af Martin Nielsen, der sammen med sine ansatte arbejder fokuseret for at servicere virksomhedens mange kunder. Malerfirma Martin Nielsen ApS benytter kun dansktalende faglærte malere, som er under dansk overenskomst. Vi er også en del af Byg Garanti.

DIN LOKALE MALER I RØDOVRE

Vi holder til i Rødovre, hvorfra vi har kunder fra bl.a. Hillerød, Lynge, Jægerspris, Køge, København og Roskilde. Vi kører gerne lidt ekstra for vores arbejde.

MALERFIRMAET MARTIN NIELSEN APS

Vi har mange års erfaring i malerfaget, og servicerer hele København og omegn.

Og måske også dig?

VI STØTTER

pastedGraphic.png

 

VI TAGER ANSVAR FOR MILJØ OG MENNESKER

3 + 8 =