MALERFIRMA I GLOSTRUP

Forestil dig, at din maler i Glostrup er imødekommende, leverer et grundigt malerarbejde og lytter til dine behov. For godt til at være sandt? Faktisk ikke. For det er netop, hvad du får hos Malerfirmaet Martin Nielsen.

Professionelt malerarbejde i Glostrup

Trænger dine vægge, loft eller facader til nyt liv? Uanset din maleropgave har vi helt sikkert et godt tilbud til dig. I flere årtier har Malerfirmaet Martin Nielsen udført flot malerarbejde i Glostrup og mange andre byer. Vi består af faguddannede og dansktalende malere, der hver dag klarer store og små maleropgaver. 

Det kan være:

Vælger du et professionelt malerfirma i Glostrup som os, er du derfor altid sikret et flot resultat. Hos både private og virksomheder. Er det en anden type maleropgave, du sidder med? Ring til os og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Det er helt uforpligtende. Se alle vores ydelser her.

 

Et malerfirma i Glostrup med fokus på kommunikationen

Vil du gerne finde et professionelt malerfirma i Glostrup, du kan regne med? Hvor end du bor, så arbejder vi altid ud fra et vigtigt mål: At vores kunder bliver bedst muligt tilfredse med resultatet. Det gælder, om du leder efter en god maler i Glostrup, i Rødovre, Køge eller København og omegn.

Dog ved vi godt, at du ikke bliver 100% tilfreds, hvis der har været dårlig kommunikation undervejs. Derfor er vores malere altid imødekommende, og vi lytter til, hvad du har på hjertet. Ligeledes tilbyder vi grundig og kompetent rådgivning om farve- og materialevalg, før vi går i gang. Du er altså sikret god kvalitet og tryg kommunikation. Fra start til slut.

Vælg os som dit malerfirma i Glostrup i dag

Har du lyst til at få en god pris på netop din maleropgave? Prisen afhænger blandt andet af boligens stand, opgavens omfang og hvilken maling, du ønsker. Kontakt os via chat, ring eller udfyld vores kontaktformular. Vi sørger for at give dit hjem og din arbejdsplads et flot resultat. Du kan også give os et kald på tlf. 70 26 04 10.

 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler Glostrup?

  Der er mange faktorer, som spiller ind, når man prissætter et stykke malerarbejde. Det blandt andet faktorer som materialevalg, din boligs stand, hvor omfattende forarbejdet er m.m.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilken maling skal jeg vælge?

  Er du i tvivl om, hvilke materialer du skal bruge til en specifik maleropgave, så tøv ikke med at kontakte Malerfirmaet Martin Nielsen. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og hjælper dig med at opnå det bedst mulige resultat.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke opgaver kan en malermester hjælpe mig med?

  Alle vores malere er faguddannede, der hver dag står over for både små samt store maleropgaver. Derfor kan vi hjælpe dig, med opgaver lige fra maling af vægge og paneler, til maling af vinduer og facader.

10 + 11 =