MALER ØSTERBRO

Vi hos malerfirmaet Matin Nielsen & søn har mange års erfaringer. Vores store fokus på kvalitet og detaljer er med til at gøre resultaterne unikke. Hvis du ønsker et resultat, der afspejler kvalitet så læs videre og se hvad vi, som din maler på Østerbro, kan hjælpe dig med samt give af fordele.

Er du på udkig efter en maler på Østerbro?

Leder du efter en dygtig maler, der kan hjælpe med at give dine vægge, loft, paneler m.m. nyt liv eller måske et helt nyt udtryk? Vi hos malerfirmaet Martin Nielsen tilbyder erfarne malere på Østerbro, der har skarpt øje for detaljen. 

Som kunde i vores malerfirma bliver du mødt af erfarne og faglærte malere med mange års brancheerfaring. Gennem flere årtier i malerbranchen har vi udført et utal af opgaver inden for malerarbejde – lige fra maling af vinduer til whiteboard maling.

Uanset opgavens type og omfang er du altid sikret samme høje kvalitet, og fokus på dine ønsker, når du vælger os som din foretrukne maler på Østerbro. Vi ansætter kun faglærte og dansktalende malersvende under dansk overenskomst, ligesom alle vores malere vægter kundekontakt og rådgivning højt. Det er alt sammen med til at sikre en høj kvalitet, og klar kommunikation med fokus på dine ønsker – uden misforståelser.

Fordele ved at vælge os som dit malerfirma Østerbro

Du opnår en lang række fordele ved at vælge os som dit malerfirma på Østerbro. Udover, at vi altid leverer resultater i topkvalitet, så får du også følgende fordele: 

 • Rådgivning om farvevalg, metoder og materialer
 • Malerarbejde med fokus på kvalitet og øje for detaljen
 • Klare aftaler om pris, deadline og detaljer
 • Faglærte malere med erfaring, ekspertise og faglig stolthed
 • Åbenhed og ærlighed – fra første tilbud til sidste penselstrøg
 • Vi rydder op efter os selv

Vi stræber os altid efter at levere et arbejde af høj kvalitet, og med dine ønsker for øje. Skulle du mod forventning være utilfreds, er vores arbejde dækket af Byg Garanti. Dermed er du sikret mod både synlige og skjulte mangler. Du kan roligt overlade dine maleropgaver i hænderne på vores malere, når du har behov for en maler Østerbro.

 

Vi kan klare alle typer maleropgaver 

Som din maler på Østerbro, kan vi tilbyde dig en bred pallette af ydelser inden for malerfaget. Vi maler alt fra små lejligheder på Østerbro til store kontorer og erhvervsbygninger, ligesom vi kan male alt fra paneler til facader.

Vi kan bl.a. tilbyde: 

Der er med andre ord ikke den maleropgave, vi ikke kan klare. Har du behov for andet malerarbejde, tilbyder vi også det.

Kontakt os derfor også gerne, hvis du skal have løst opgaver lidt ud over det sædvanlige. Vi udfører alt fra whiteboard maling af dine vægge til opsætning af tapet.

 

Malerfirma Østerbro – Kontakt os for et tilbud

Skal vi være din lokale maler på Østerbro – eller ønsker du bare et gratis og uforpligtende tilbud?

Kontakt os på 70 26 04 10 – så sammensætter vi et tilbud, der passer til dine ønsker. Du kan også skrive til os i chatten eller kontaktformularen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler på Østerbro?

  Prisen på en maler på Østerbro, afhænger af forskellige forhold. Det afhænger af, hvad der skal males samt hvor meget der skal males. Kontakt os i dag, og vi sammensætter et tilbud der opfylder dit behov.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er m2 prisen på en maler på Østerbro?

  Prisen pr. kvadratmeter for en maler Østerbro, er ikke fastlagt, men afhænger af forhold. Det er forhold som bl.a. din boligs stand.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor finder jeg en erfaren maler på Østerbro?

  Ønsker du at finde en erfaren malermester på Østerbro, som har øje for detaljen. Så kan du med fordel henvende dig til os, vi giver dig et uforpligtende tilbud, som er tilpasset dit budget.

10 + 4 =