MALER FREDERIKSBERG

Er du på udkig efter en maler på Frederiksberg, har du fundet det rigtige sted.
Vi hos malerfirmaet Martin Nielsen har mange års erfaringer inden for alle slags maleropgaver, både store og små, og er derfor klar til at hjælpe dig.

Hvorfor vælge os som dit malerfirma på Frederiksberg?

Vores malere på Frederiksberg har mange års erfaring i malerbranchen, og vi har derfor oparbejdet den rette erfaring, der skal til for at efterlade et godt, solidt og grundigt stykke arbejde. Vi er stolte af vores profession, og vi har derfor også kun uddannede malere ansat. Dette er med til at opretholde en høj standard i vores malerfirma på Frederiksberg, der samtidig fører til kvalitet. På den måde sikrer vi, at du opnår det bedste resultat, som du bliver glad for i mange år frem.

Så hvis dine vægge, loft, facade eller noget helt fjerde trænger til at blive malet, står vi klar til at varetage opgaven.

 

Vores malere på Frederiksberg løser alle typer opgaver

Om du skal have foretaget en facaderenovering af din ejendom på Frederiksberg, eller skal have malet loft, vægge og paneler i din nye lejlighed, er ligegyldigt for os. Vi har erfaring med alle typer af opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Som maler på Frederiksberg er der forskellige typer af opgaver hele tiden. Frederiksberg er et område med mange forskellige bygninger – både gamle villaer og herskabslejligheder og nybyggerier. Har du eksempelvis gamle stuk, du gerne vil give en opfriskning, er det intet problem. Hvad med et kontor på Frederiksberg, som du gerne vil gøre mere kreativt, kan vi f.eks. tilbyde whiteboard maling på væggene.

Derudover udfører vi også opgaver som for eksempel:

Den gode rådgivning fås hos vores malere på Frederiksberg

Som malerforretning på Frederiksberg har vi eksisteret i mange år, hvilket også vil sige, at vi har mange års erfaringer, der har gjort os klogere på, hvad der virker, og hvad der er mindre hensigtsmæssigt. Vi kan derfor hjælpe dig med at vælge den rigtige beslutning, for eksempel omkring farvevalg. Vi ønsker, at du opnår et flot resultat, og derfor vil vi gerne rådgive dig, så du ikke risikerer at stå med et resultat, der kunne have været gjort bedre, hvis der havde været brugt et andet farve- eller materiale valg.

Har du brug for rådgivning til farve-, materialevalg eller andet, så kan du altid ringe eller skrive til os, hvor du vil få erfarne malers råd, som de har opnået gennem mange års erfaringer i branchen.

Skal vi være din lokale maler på Frederiksberg? 

Har du brug for hjælp til maleropgaver, og ønsker du et uforpligtende tilbud på din maleropgave, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er klar til at rådgive dig og i samarbejde finde den bedste løsning, der passer til din opgave og til en pris, der passer til dit budget. Du kan kontakte os på 70 26 04 10 eller skrive en besked til os i chatten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler på Frederiksberg?

  Prisen på en maler varierer alt efter, hvor omfattende maleropgaven er. Vores malerforretning på Frederiksberg har eksisteret i mange år, hvilket vil sige, at vi har stor erfaring inden for malerfeltet. Kontakt os i dag, og vi giver dig et uforpligtende tilbud, der passer til netop dit budget.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Er det muligt at benytte sig af en lokal maler på Frederiksberg?

  Du kan med fordel benytte dig af Malerfirmaet Martin Nielsen, da vi har mange års erfaring inden for malerfeltet. Frederiksberg er et område med mange forskellige bygninger, derfor er det en fordel for dig at kontakte en maler fra lokalområdet.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler pr. m2 på Frederiksberg?

  Kvadratmeterprisen for en maler på Frederiksberg er ikke fast, men afhænger af en række forskellige faktorer. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken type overflade, der skal males på. Det er blot en af de faktorer, der beregnes ind i prisen pr. M2.

FÅ ET TILBUD PÅ DIN MALEROPGAVE PÅ FREDERIKSBERG

Vi har kort sagt erfaring med alle typer af maleropgaver. Du skal derfor ikke tøve med at give os et kald, hvis du står og mangler en maler på Frederiksberg. Ring til os på tlf. 70 26 04 10 eller udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan. 

Sådan får du et tilbud fra en maler på Frederiksberg

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud fra et erfarent malerfirma på Frederiksberg, behøver du ikke gøre andet end at give os et kald eller sende en besked i vores kontaktformular nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.

7 + 11 =