MALING AF LOFT, VÆGGE OG PANELER
INDVENDIGT MALERARBEJDE MED ØJE FOR DETALJEN

Malerfirmaet Martin Nielsen ApS udfører maling af lofter og vægge med fokus på kvalitet og dialog. Vil du samarbejde med en professionel maler, der tager dine ønsker seriøst? Kontakt os på 70 26 04 10, og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

MALING AF LOFTER OG VÆGGE – SÅDAN GØR DU

Mange forfalder til de samme fejl, når de skal male vægge og lofter. Det resulterer i helligdage eller et ujævnt resultat. Men det er faktisk ikke så svært at få et flot resultat, hvis du kender lidt til arbejdsprocessen og ikke mindst teknikken. Vi har samlet en håndfuld tips til maling af lofter og vægge.

Forarbejdet er alfa og omega…

Tålmodighed er en dyd, når du skal male vægge og lofter. Eller sagt på en anden måde: Du skal forberede dig grundigt, inden du går i gang med selve malerarbejdet. At gå i gang med at male uden forberedelse svarer lidt til at bygge et hus uden at have støbt fundamentet.

Derfor bør du altid gøre følgende, inden du griber pensler og malerruller.

 

Sådan forbereder du malerarbejdet:

  • Ryk så vidt muligt alle møbler ud af rummet, og fjern hylder og lamper fra vægge og lofter. Hvis du ikke har mulighed for at fjerne alle møblerne fra rummet, så ryk møblerne ud i midten af rummet.
  • Tildæk gulve, radiatorer, vinduesbundstykker og eventuelle møbler med plastfolie, malertæpper eller pap. Gulvtildækningen fastgør du med malertape langs kanterne.
  • Vask eventuelt snavs og fedt på gulve og vægge ned med maler- eller grundrens, og vask efter med rent vand.
  • Dæk kanter på træværk, karme, paneler og lignende af med malertape.
  • Spartle huller og revner, og tilslib efterfølgende for at få en jævn overflade.

… Men teknik og rækkefølge er også vigtig

Når forarbejdet er veloverstået, er du klar til selve malerarbejdet. Her er rækkefølgen vigtig, hvis du vil opnå et flot resultat – faktorernes orden er ikke ligegyldig.

Start med at male lofter, og mal så efterfølgende væggene. Start altid med pensel i hjørner, på kanter og langs stukke, og brug så den brede rulle bagefter. Montér eventuelt rullen på et kosteskaft en teleskopstang for at lette arbejdet. Start med at male zigzag, og mal efterfølgende i samme retning – det giver en mere jævn fordeling af malingen. Læs mere om maling af lofter her.

Når du skal male væggene, starter du også med at male med pensel langs kanter, karme, radiatorer osv. Brug så vidt muligt rullen langs kanter og kroge, lige efter du har malet med pensel, så du maler vådt i vådt, og mal så de store, åbne overflader til sidst. Læs mere om maling af vægge her.

 Sørg for, at der er rigeligt med maling på rullen – det gælder for maling af vægge såvel som lofter.

maling af 3 værelses lejlighed

DIN GARANTI FOR ET GRUNDIGT MALERARBEJDE

Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med maling af lofter, vægge og paneler hos Malerfirmaet Martin Nielsen, hvis du vil spare dig selv for både besvær og tid. Vi er et professionelt malerfirma med knap 20 års brancheerfaring og en dedikeret stab af dansktalende og faglærte malersvende.

Derfor er du altid sikret klar kommunikation og et resultat, du bliver tilfreds med – både nu og på sigt.

Vi rådgiver grundigt og kompetent om farve- og materialevalg, før vi går i gang med din opgave, ligesom vi selvfølgelig lytter til dine ønsker. Det er nemlig vigtigt for os, at du får et malerarbejde, som du bliver glad for i mange år frem.

Det gælder selvfølgelig også, når du skal have malet vægge eller lofter. Maling af lofter og vægge er en af de hyppigst forekommende opgaver inden for malerfaget, og derfor har vi selvfølgelig stor erfaring inden for området.

 

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen, tilbyder vi at hjælpe med at male følgende: 

Lejligheder

Villaer

Kontorer

Private ejendomme

Virksomheder

Boligforeninger

Der er med andre ord ikke den maleropgave, vi ikke kan klare – uanset hvor små eller store dine behov måtte være.

Som et ekstra kvalitetsstempel er vi medlem af Byg Garanti. Det er din forsikring mod fejl og sjusk i forbindelse med malerarbejdet.

 

Opsætning af filt og glasvæv 

Hvis væggen er rå eller skal restaureres helt, kan vi også stå for opsætning af filt eller væv.

Lad os stå for både spartling og opsætning af filt eller væv – så er du sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Gipsplader bliver altid fuldspartlet, så resultatet bliver perfekt. Vi tilbyder naturligvis også det efterfølgende malerarbejde.

Vi kommer gerne forbi og giver et samlet tilbud på din maleropgave. Samtidig rådgiver vi dig om valg af farver og materialer, hvis du ønsker det.

VI ER RET NEMME AT FÅ FAT I

 

FÅ ET TILBUD PÅ MALING AF LOFTER OG VÆGGE

Vil du slippe for besværet med at male vægge og lofter – og samtidig være sikret et professionelt resultat? Kontakt os på telefon 70 26 04 10, og lad os give dig et uforpligtende tilbud. Du er også velkomment til at kontakte os via chatten nederst i højre hjørne.

Ellers giv os et hint i kontaktformuleren lige her ↓

1 + 6 =

Hvad er vigtigt at huske, når man maler lofter og vægge?

Forarbejdet er afgørende. Sørg for at rykke møbler ud af rummet eller rykke dem ind i midten, dæk gulve og møbler af med plastfolie eller malertæpper, og vask eventuelt snavs og fedt af vægge og gulve, inden du går i gang med malerarbejdet. Dette sikrer et jævnt og flot resultat.

Hvordan skal man male lofter og vægge i den rigtige rækkefølge?

Start med at male lofterne og derefter væggene. Brug en pensel til hjørner, kanter og stukke og brug derefter en bred malerrulle. Når du maler væggene, start med at male langs kanter og karme med penslen og brug derefter rullen langs kanter og kroge, og mal de større overflader til sidst.

Hvordan opnår jeg et jævnt resultat, når jeg maler lofter og vægge?

Start med at male zigzag-bevægelser og mal derefter i samme retning for at opnå en mere jævn fordeling af malingen. Sørg for at have rigeligt med maling på rullen for at undgå ujævnheder.

Kan Malerfirmaet Martin Nielsen hjælpe med maling af lofter, vægge og paneler?

Ja, Malerfirmaet Martin Nielsen er et professionelt malerfirma med erfaring inden for maling af lofter, vægge og paneler. Vi tilbyder rådgivning om farve- og materialevalg og sikrer klare kommunikation og tilfredsstillende resultater.

Kan I også hjælpe med opsætning af filt eller glasvæv?

Ja, udover maling tilbyder Malerfirmaet Martin Nielsen også opsætning af filt eller glasvæv. De kan også stå for spartling af vægge og tilbyde efterfølgende malerarbejde for at sikre det perfekte resultat.