MALER VESTERBRO

Vil du gerne spare dig selv for både besvær og tid? Og være sikker på, at håndværket er til ug? Så er det netop, hvad vi kan hjælpe dig med. Få en professionel maler på Vesterbro hos Malerfirmaet Martin Nielsen.

Mød din faguddannet maler på Vesterbro

Maling af væg, loft, kontor, trappeopgang eller gulv. Både inden- og udendørs. Leder du efter en dygtig og prisbevidst maler på Vesterbro, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Hos os får du et flot resultat, du kan være tilfreds med mange år frem. 

Vi udfører blandt andet maling af:

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen er der altså ikke den maleropgave, der er for stor eller lille. Ved at lade os klare dit malerarbejde slipper du også for et sjusket resultat og besvær. Står du med en anden type maleropgave? Så kan vi helt sikkert stadig finde en god løsning og pris til dit behov. Se alle vores ydelser her

Vi er dine danske malermestre i København V

Måske foretrækker du, at din maler på Vesterbro er prisbevidst. Dog får du meget mere end gode priser hos os. Vi består udelukkende af faglærte malersvende med flere årtiers erfaring. Når vi møder op til opgaven, bliver du desuden mødt af smilende og imødekommende malere.

Med andre ord: Vi udfører grundigt malerarbejde med garanti for at lytte til dine ønsker og skabe en god dialog fra start til slut. Og vi efterlader aldrig et stykke arbejde, der gør vores kunder utilfredse. Vi er nemlig medlem af Byg Garanti – din forsikring mod fejl og sjusk i forbindelse med din maleropgave.

Få høj kvalitet til den bedste pris

Hvad koster det så at få malet en lejlighed, gulvet eller trappen? Vi kan ikke give dig et konkret svar. Det afhænger nemlig af flere faktorer. Dog er det helt uforpligtende at få os på besøg. Bagefter får du et skriftligt tilbud. På den måde bliver dit malerarbejde bedst muligt løst indenfor dit budget. 

Uanset om du leder efter en dygtig maler på Vesterbro, Amager, i Hillerød eller Jægerspris, så står vi klar. Vi kører gerne lidt ekstra for dig. Interesseret? Få et gratis, uforpligtende tilbud til netop din opgave i dag.

Kontakt os for et tilbud

Skal vi være din maler i Valby? Vi sidder klar på telefon 70 26 04 10, ligesom du også er velkommen til at skrive til os i kontaktformularen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i timen?

  Timeprisen på en maler varierer alt efter maleropgavens omfang. Der er en række forhold, som skal tænkes ind i prisen på en maler. Det er blandt andet faktorer som overfladens størrelse, samt hvor mange gange overfladen skal males.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler pr m2?

  Malerpriser pr. M2 afhænger af forskellige faktorer, som indgår i beregningen af prisen. Der tages højde for, hvor meget der skal males, samt hvilken type af overflade der males på. Disse faktorer er blot få af en række overvejelser, der indgår i prisen, når maleren skal fastlægge M2 prisen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er prisen for en maler på Vesterbro?

  Der er mange overvejelser, som en maler tager højde for, når prisen skal beregnes. Det er primært forhold som, hvor omfattende din maleropgave er. Kontakt Malerfirmaet på Vesterbro, og modtag et uforpligtende tilbud.

14 + 9 =