MALER KØBENHAVN

Leder du efter et malerfirma i København, der har fokus på detaljen og som ikke går på kompromis med kvaliteten af maleropgaver? Malerfirma Martin Nielsen er netop det rigtige valg for dig, hvis du gerne vil sikre dig et flot resultat, som du bliver glad for i mange år frem.

 

Søger du en prisbevidst maler København?

Det kan være svært at finde en god maler, der samtidig er prisbevidst og leverer et professionelt stykke malerarbejde. Heldigvis er malerfirma Martin Nielsen et malerfirma med mange årtiers erfaring, som værner om branchen og det gode resultat til prisbevidste priser. Vi finder i samarbejde med dig den bedste løsning, der både passer til dine behov, men også til en pris der hører under dit budget. 

Vores mange års erfaring har givet alle vores malermestre indsigt i vores kunders behov, som man kun kan opnå gennem mange års samarbejde med kunder, både inden vi udfører maleropgaver, men selvfølgelig også imens og efter. Vi tilbyder altid rådgivning, som du frit kan benytte dig af, hvis du for eksempel har spørgsmål til materiale-, farvevalg eller blot ønsker inspiration eller gode råd. 


Kvalitets garanti med vores malerfirma København

Vores malerfirma København stræber altid efter at levere et resultat, som både vi kan stå inde for, og selvfølgelig også som du er tilfreds med. Hvis du mod forventning skulle være utilfreds, er vores arbejde dækket af Byg Garanti. Du kan derfor med ro og tryghed lade malerfirma Martin Nielsen klare opgaverne for dig, og hvor du samtidig er sikret mod synlige og usynlige mangler. 

Vi har mange forskellige slags kunder, både private men også indenfor erhverv, og er derfor vant til at klare alle slags maleropgaver. Der er derfor ingen maleropgave, der hverken er for stor eller for lille for vores malermestre. Vi lister nedenstående eksempler på opgaver, som vores kunder ofte ønsker vores malerfirma København til at udføre: 

Hvis ovenstående eksempler ikke er det du søger, så skal du ikke bekymre dig, for vi har erfaring inden for mange andre maleropgaver. Du er derfor altid mere end velkommen til at ringe til os, hvis du har det mindste spørgsmål til os, som dit malerfirma KBH, eller blot har brug for råd. 

Skal vi være dit prisbevidste malerfirma KBH?

Har du en maleropgave der skal løses, og mangler du et prisbevidstt malerfirma, der samtidig leverer et professionelt stykke arbejde? Så ring til malerfirma Martin Nielsen og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave, som både dækker dine behov og passer til dit budget. Du kan kontakte os på 70 26 04 10. Du kan også skrive til os i chatten eller kontaktformularen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i København?

  Der er en række forskellige faktorer, som har indflydelse på, hvad prisen for en maler er. Det afhænger primært af, hvor omfattende maleropgaven er. Hvis du søger en prisbevidst maler, kan du med fordel kontakte Malerfirmaet Martin Nielsen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler pr m2?

  Prisen på en maler pr. m2 afhænger bl.a. af din boligs stand, samt hvilke materialer, der skal bruges. Kontakt os, hvis du leder efter en maler i København, der leverer kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke opgaver kan en maler hjælpe mig med?

  Med de mange års erfaring, som Malerfirmaet Martin Nielsen har, er der ikke den maleropgave, som er for lille eller for stor til os. Vi kan bl.a. hjælpe dig med maling af facader, vinduer, trapper, opgange m.m.

6 + 3 =