MALING AF VINDUER FOR PRIVATE, ERHVERV OG FORENINGER

Overvejer du maling af vinduerne i dit hjem eller din virksomhed? Hvis ikke er der flere gode grunde til at få det gjort – både økonomiske og æstetiske.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på maling af dine vinduer, er du altid velkommen til at kontakte Malerfirmaet Martin Nielsen ApS på 70 26 04 10 eller i kontaktformularen – så kvitterer vi med et gratis og uforpligtende tilbud.

Maling af vinduer for private, erhverv og foreninger

Dine vinduer er hårdt udsatte på grund af det danske vejr – og de er dyre at udskifte. Hyppig opmærksomhed og grundig vedligeholdelse er derfor en god investering. Det er nemlig prisbevidstere at vedligeholde end at udskifte.

Men det er selvfølgelig vigtigt, at vedligeholdelsen bliver udført omhyggeligt – ellers kan det hurtigt blive en dyrere fornøjelse end forventet. Når du vælger Malerfirmaet Martin Nielsen til at udføre maling af dine vinduer, sørger vi selvfølgelig altid for at tage alle nødvendige forholdsregler.

Typisk vil maling af vinduer hos os bestå af følgende faser:

Fase 1: En grunding

Fase 2: Mellemstrygning

Fase 3: Slibning af mellemstrygning

Fase 4: Færdigstrygning/dæklag

Derudover kan behandling af knaster, malerbehandling i forbindelse med kitning og rustbehandling af beslag indgå i vores malerarbejde.

Vi udfører altså alt det arbejde, der skal til for, at du bliver tilfreds med maling af dine vinduer – og at prisen betaler sig, fordi du undgår udgifter til at udskifte dine vinduer på et senere tidspunkt.

 

Maling af vinduer, du bliver tilfreds med – både nu og på længere sigt

Som kunde hos Malerfirmaet Martin Nielsen bliver du altid mødt af erfarne og malere med sans for detaljen. Vi har næsten 20 års brancheerfaring, ligesom vi udelukkende ansætter dansktalende og fagudlærte malere med brancheerfaring.

Det sikrer en klar kommunikation, flotte resultater og match mellem vision og virkelighed – lige meget hvor stor eller lille din opgave er. For os gør det ingen forskel, om du har behov for maling af vinduer med gummilister, maling af vinduer indendørs eller maling af vinduer udendørs til priser, der ikke vælter budgettet. Du er altid sikret et kvalitetsbevidst arbejde med øje for detaljen.

Som et ekstra kvalitetsstempel er vi også medlem af Byg Garanti. Det er din forsikring mod både synlige og skjulte fejl og mangler. Vil du læse mere om fordelene ved at vælge en maler, som er en del af garantiordningen? Læs om Byg Garanti her.

Vælger du os som din foretrukne maler i København og omegn, så er du sikret følgende fordele:

Professionel rådgivning resultater, der matcher dine ønsker

Grundig forarbejdning og udførsel – uden sjusk

Sans for detaljen

Garanti for kvalitet gennem Byg Garanti

Du kan altså roligt overlade maling af vinduerne i dit hjem, din virksomhed eller din boligforening i hænderne på vores malere. Som kunde hos Malerfirmaet Martin Nielsen får du altid et resultat, du bliver tilfreds med – både nu og på sigt.

Vi leverer nemlig ikke bare et stykke arbejde, der ser flot ud her og nu. Ved at anvende de rigtige materialer og metoder sikrer vi også, at dine vinduer ser flotte ud mange år ude i fremtiden. 

Maling af vinduer indendørs vs. maling af vinduer udenførs – Kender du forskellen?

Maling af vinduer indvendige eller udendørs
Det er ikke helt lige meget, om du ønsker maling af vinduer indendørs, eller du har behov for maling af vinduer udendørs. Udenfor vil vejret sætte sine spor på vinduerne, og det stiller høje krav til både forbehandling og udførsel, når du skal have malet ydersiden af dine vinduer. Det kan derfor være lidt af en mundfuld at sætte sig ind i, hvordan maling af vinduer indvendige eller maling af vinduer udendørs skal udføres, for at opnå det bedst mulige resultat.

Malerfirma Martin Nielsen klarer besværet for dig, så du i stedet kan bruge din tid på andre opgaver, og blot nyde resultatet.
Når vi maler dine vinduer, skal du derfor ikke bekymre dig om kvaliteten. Se nedenstående eksempler på maleropgaver, der vedrører vinduer:

    • Maling af vindueskam
    • Maling af plastvinduer
    • Maling af vinduer med gummilister
    • Maling af udendørs vinduer
    • Maling af indendørs vinduer
maling af vinduer

Alle vores malermestre har mange års erfaring og sørger selvfølgelig for ikke at klatte på listerne, ligesom vi altid tager højde for vind og vejr for at sikre det bedste resultat.

Skal vi male dine vinduer?

Vil du sikre et flot resultat, som du vil være glad for i mange år? Så skal du vælge malerfirmaet Martin Nielsen til at male dine vinduer. Alle vores malermestre har mange års erfaring inden for maler branchen, og vi går ikke før, at du er tilfreds med vores malerarbejde. Du kan kontakte os på 70 26 04 10 eller skrive til os i chatten.

MALING AF VINDUER PRIS – KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 04 10 , hvis du ønsker mere information om maling med vedligeholdelseskonto, maling af vinduer og pris på en bestemt opgave, eller hvis du bare har behov for en kvalitetsbevidst og erfaren maler.

Spørgsmål og svar

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan maler man vinduer?

  Maling af vinduer kan gøres ud fra fire centrale faser. Første fase er en grunding, dernæst udgør fase to mellemstrygning. I fase tre slibes mellemstrygningen, og afslutningsvis omhandler fase fire færdigstrygning samt dæklag. Disse fire faser beskriver, hvilken proces vi gennemgår når vi maler vinduer.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Er maling af vinduer udendørs og indendørs det samme?

  Det er ikke det samme at male vinduer indendørs kontra udendørs. Vejret sætter tydligt sine spor på dine vinduer udendørs, derfor kræver det den rette udførsel samt den korrekte forbehandling af malerarbejdet. Hvis du vil opnå det bedst mulige resultat, kan du med fordel kontakte os.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster det at få malet vinduer?

  Generelt set, er det en god investering at bruge penge på vedligeholdelse af sine vinduer, da du undgår unødige udgifter forbundet med udskiftning af vinduerne. Prisen på at få malet vinduer varierer, da det afhænger af en række forskellige faktorer.