MALER RØDOVRE

Er du på udkig efter en maler, der forstår dine behov og ikke går på kompromis med detaljen? Ved at vælge os, som din lokale maler Rødovre, er du garanteret et flot og professionelt resultat. Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn har mange års erfaring, og er derfor det rette valg, hvis din maleropgave skal udstråle kvalitet.

Hvad kan du forvente af vores malerfirma?

Ved at vælge malerfirmaet Martin Nielsen & Søn, vil du fra første dag blive mødt af smilende og imødekommende malere. Vores malermestre ved, at det ikke kun handler om at udføre et godt malerresultat, men at en god dialog med kunden gennem hele processen er alfa og omega for at opnå et resultat, som både kunden og vores malere er stolte af. Vores malermestre tilbyder altid rådgivning, som du frit kan benytte, hvis du har det mindste spørgsmål til en maleropgave.

Udover den gode kundeservice går vi selvfølgelig heller ikke på kompromis med materialer af høj kvalitet. Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn er derfor din garanti for at opnå et flot resultat samtidig med, at du kan føle dig tryg gennem hele processen.

 

Hvilke maleropgaver udfører vi?

Malerfirma Rødovre udfører både store og små maleropgaver. Lige meget maleropgavens omfang kan du altid forvente et godt tilbud på netop den maleropgave, du ønsker hjælp til. 

Du kan nedenstående se eksempler på de maleropgaver, som vi ofte udfører for vores kunder. 

  • Lejligheder, villaer og kontorer 
  • Gulve, loft og vægge
  • Trappeopgange og fast inventar 
  • Facader, paneler og vinduer

Alt vores malerarbejde er dækket af Byg Garanti, så vores kunder kan føle sig ekstra trygge gennem hele processen. Byg Garanti dækker blandt andet både skjulte og synlige mangler.

 

Find din grundige maler i Rødovre i dag

Ønsker du et uforpligtende tilbud fra en maler i Rødovre? Eller har du bare brug for faglig sparring til dit næste malerprojekt?

Kontakt os på tlf. 70 26 04 10 eller ved at benytte kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

10 + 2 =