MALER RØDOVRE

Søger du en maler i Rødovre, der sætter den faglige stolthed i højsædet? Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn Aps er dit lokale, professionelle malerfirma i Rødovre

Kontakt os på tlf. 70 26 04 10 eller gennem kontaktformularen for et uforpligtende tilbud på dine maleropgaver allerede i dag.

Maler i Rødovre med mere end 18 års erfaring

Når du vælger en professionel maler til at udføre dine maleropgaver, skal du selvfølgelig have fuld valuta for pengene. Derfor sætter vi altid dine ønsker og kvaliteten i centrum, når du vælger os som din foretrukne maler i Rødovre.

Hos os bliver du mødt af dedikerede ansatte, der har øje for detaljen og dine ønsker – men vi kommer selvfølgelig også med gode råd og forslag til dine projekter. Med mange års erfaring i branchen er der næsten ikke den maleropgave, vi ikke har udført. Derfor kan vi altid rådgive om farve- og materialevalg – med afsæt i dine ønsker og idéer.

Vi er desuden en del af Byg Garanti. Det er din garanti for et veludført arbejde uden fejl og mangler.

Overlader du dine projekter i vores hænder, er du derfor altid sikret kompromisløs kvalitet og et malerarbejde, du bliver glad for – både nu og i det lange løb.

Bor du i Roskilde? Intet problem. Vi kan også være din maler i Roskilde.

 

Malerarbejde for private og erhverv

Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn tager sig af alle dine maleropgaver – uanset hvor store eller små de er. Vi maler alt fra gulve, vægge, lofter og vinduer i villaer og lejligheder til facader i kontorbygninger og boligforeninger.

Gennem årene har vi blandt andet udført arbejde for Københavns Lufthavn, TDC, Royal Copenhagen og Georg Jensen. Men vores liste over referencer tæller også helt almindelige kunder med behov for en maler i Rødovre eller et helt andet sted i Storkøbenhavn.

 

Kontakt os for et tilbud eller en snak om dine ønsker

Ønsker du et uforpligtende tilbud fra en maler i Rødovre? Eller har du bare brug for faglig sparring til dit næste malerprojekt?

Kontakt os på tlf. 70 26 04 10 eller ved at benytte kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

12 + 3 =