MALER RØDOVRE

Er du på udkig efter en maler, der forstår dine behov og ikke går på kompromis med detaljen? Ved at vælge os, som din lokale maler Rødovre, er du garanteret et flot og professionelt resultat. Malerfirmaet Martin Nielsen har mange års erfaring, og er derfor det rette valg, hvis din maleropgave skal udstråle kvalitet.

Hvad kan du forvente af vores malerfirma i Rødovre?

Ved at vælge vores malerfirma, vil du fra første dag blive mødt af smilende og imødekommende malere. Vores malermestre ved, at det ikke kun handler om at udføre et godt malerresultat, men at en god dialog med kunden gennem hele processen er alfa og omega for at opnå et resultat, som både kunden og vores malere er stolte af.

Udover den gode kundeservice går vi selvfølgelig heller ikke på kompromis med materialer af høj kvalitet. Malerfirmaet Martin Nielsen er derfor din garanti for at opnå et flot resultat samtidig med, at du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Hvilke maleropgaver udfører vi?

Malerfirma Rødovre udfører både store og små maleropgaver. Lige meget maleropgavens omfang kan du altid forvente et godt tilbud på netop den maleropgave, du ønsker hjælp til. 

Du kan nedenstående se eksempler på de maleropgaver, som vi ofte udfører for vores kunder. 

Alt vores malerarbejde er dækket af Byg Garanti, så vores kunder kan føle sig ekstra trygge gennem hele processen. Byg Garanti dækker blandt andet både skjulte og synlige mangler.

 

Find din grundige maler i Rødovre i dag

Ønsker du et uforpligtende tilbud fra en maler i Rødovre? Eller har du bare brug for faglig sparring til dit næste malerprojekt?

Kontakt os på tlf. 70 26 04 10 eller ved at benytte kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i timen?

  Timeprisen på en maler varierer alt efter maleropgavens omfang. Der er en række forhold, som skal tænkes ind i prisen på en maler. Det er blandt andet faktorer som overfladens størrelse, samt hvor mange gange overfladen skal males.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er m2 prisen for en maler i Rødovre?

  Kvadratmeterprisen afhænger af en række forskellige forhold. Det er blandt andet forhold som, hvor meget forarbejde, der skal gøres inden maleropgaven påbegyndes. Du kan med fordel kontakte os i dag! Vi giver dig et tilbud, som tager udgangspunkt i din specifikke maleropgave.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor lang tid skal maling tørre?

  Malingens tørretid varierer alt efter, hvilken type af maling, der skal anvendes. Hvis du har brug for professionel rådgivning til dit næste malerprojekt, så kan du med fordel kontakte os.

10 + 11 =