MALER NØRREBRO

Maler Nørrebro → Søger du en kvalitetsbevidst maler på Nørrebro? Så er du landet det rette sted. Vores malerfirma udfører professionelt malerarbejde i hele København – og Nørrebro er selvfølgelig ingen undtagelse.

MALER NØRREBRO MED 20 års ERFARING

Vi er et malerfirma med næsten 20 års erfaring i faget. Gennem vores næsten to årtier i branchen har vi udført et utal opgaver for såvel private som virksomheder, boligforeninger og institutioner – altid med sans for detaljen og knivskarpt fokus på dine ønsker.

Med vores mange års brancheerfaring kan vi desuden tilbyde dig både faglig sparring og professionel udførelse. Vi er desuden medlem af Byg Garanti. Det er din garanti for malerarbejde uden sjusk og mangler.

Som kunde hos Malerfirmaet Martin Nielsen får du følgende fordele:

 • Professionel rådgivning om maling og æstetik
 • Grundig forberedelse
 • Omhyggelig udførelse – uden sjusk og helligdage
 • Tilbud, du kan regne med
 • Forsikring mod sjusk og mangler gennem Byg Garanti

Du kan altså roligt vælge os som dine foretrukne maler på Nørrebro – uanset hvor stor eller lille din opgave er. Vi tilbyder nemlig alt inden for malerarbejde. Læs videre ↓ og bliv klogere på, hvad vi tilbyder.

 

Maler på Nørrebro til alle typer maleropgaver

Som kunde hos Malerfirmaet Martin Nielsen er der næsten ikke grænser for, hvad du kan få udført af malerarbejde.

Vi tilbyder blandt andet følgende opgaver:

Du får med andre ord samlet alle dine behov for kompetent malerarbejde hos én og samme virksomhed, når du vælger os som din lokale maler Nørrebro. 

Uddybning af vores forskellige maler ydelser 

Som nævnt ovenfor, kan du netop se at vi hos Malerfirmaet Martin Nielsen, har et bredt udvalg af serviceydelser som vi tilbyder til vores kunder. Nedenfor vil vi komme med en lille uddybning af nogle af ydelserne: 

Facademaling på Nørrebro

Hvis din facade trænger til en opfriskning, så har vi hos Malerfirmaet Martin Nielsen stor erfaring med facademaling på Nørrebro. Uanset om vi snakker om maling af en facade på et hus eller en boligforening, så står vi klar til at hjælpe. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer for at sikre en længere holdbarhed og et tilfredsstillende resultat. Inden vi går i gang, starter vi med en grundig forberedelse af overfladerne for at sikre, at malingen binder godt og dermed holder længe. Vi tilbyder maling af alle typer facader på Nørrebro, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for professionel facademaling.

Facaderenovering og kalkning på Nørrebro

Står det helt skidt til med din facade, og har den brug for en decideret facaderenovering, så tilbyder vi netop også dette. Dette foregår selvfølgelig, før vi går i gang med malingen af facaden. I nogle tilfælde kan det også blot være at en kalkning af din facade er lige det, der skal til for at beskytte og bevare din facade på din bolig på Nørrebro. Vores team har stor erfaring med at renovere og vedligeholde facader, hvilket kan forlænge bygningens levetid og forbedre dens æstetik. Kalkning af facaden er en traditionel metode, der ikke kun forskønner bygningen, men netop også beskytter den mod vind og vejr. 

Maling af døre og vinduer, samt spartling af vægge og lofter

Vi tilbyder også maling af døre og vinduer på Nørrebro, for at sikre, at dit hjem ser velholdt ud både indvendigt og udvendigt. Vores malere sørger for, at malingen beskytter træværket og holder i mange år. Derudover tilbyder vi også spartling af vægge og lofter for at opnå en glat og ensartet overflade før malerarbejdet. Dette sikrer et professionelt og flot resultat, som du vil sætte pris på i lang tid.

Andre maleropgaver på Nørrebro

Malerfirmaet Martin Nielsen tilbyder en bred vifte af maleropgaver på Nørrebro, inklusiv maling af lejligheder, udvendig maling af boligforeninger og renovering af trapper. Hvis du bor på Nørrebro og har brug for en pålidelig maler, er vi klar til at give et uforpligtende tilbud på blandt andet maling af lofter, vægge og alt der imellem.

Hvis der er en maleropgave, som du har brug for hjælp til, men som du ikke har kunne læse dig frem til, så skal du ikke holde dig tilbage, endelig bare spørg løs. Vi kan klare langt det meste her hos Malerfirmaet Martin Nielsen.

Få rådgivning om maleropgaver på Nørrebro

Malerarbejde er ikke bare malerarbejde – og maling er ikke bare maling. Der er for eksempel stor forskel på, om du skal have malet en pudset facade, eller du skal have malet din lejlighed for at klargøre den til flytning. Desuden kan du have særlige krav til det æstetiske udtryk – måske i form af en særlig glans i malingen eller en bestemt farve eller et finish.

Når du kontakter vores malerfirma med behov for en maler på Nørrebro, får du altid en rådgivning med fokus på dine behov. Vi rådgiver dig for eksempel om valg af maling – både i forhold til dine ønsker til æstetik og den overflade, der skal males. Dermed er du altid sikret et resultat, du bliver tilfreds med – både nu og på sigt.

 

Kontakt os for et tilbud 

Skal vi være din maler på Nørrebro? Kontakt os på 70 26 04 10 allerede i dag, og lad os snakke om dit næste malerprojekt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler pr m2?

  Malerpriser pr. M2 afhænger af forskellige faktorer, som indgår i beregningen af prisen. Der tages højde for, hvor meget der skal males, samt hvilken type af overflade der males på. Disse faktorer er blot få af en række overvejelser, der indgår i prisen, når maleren skal fastlægge M2 prisen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i Nørrebro i timen?

  Timeprisen for en maler på Nørrebro varierer alt efter maleropgavens omfang, hvilket vil sige, at vi tager udgangspunkt i din bolig. Kontakt os i dag, og vi giver dig et uforpligtende tilbud.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan en maler rådgive mig omkring mine maleropgaver?

  Når du kontakter din maler på Nørrebro, får du ikke blot en erfaren maler, men også den rette rådgivning. Hos malerfirmaet Martin Nielsen, modtager du rådgivning i bl.a. valg af maling, så du opnår det ønskede resultat.

6 + 4 =