MALER NØRREBRO

Maler Nørrebro → Søger du en kvalitetsbevidst maler på Nørrebro? Så er du landet det rette sted. Vores malerfirma udfører professionelt malerarbejde i hele København – og Nørrebro er selvfølgelig ingen undtagelse.

MALER NØRREBRO MED 20 års ERFARING

Vi er et malerfirma med næsten 20 års erfaring i faget. Gennem vores næsten to årtier i branchen har vi udført et utal opgaver for såvel private som virksomheder, boligforeninger og institutioner – altid med sans for detaljen og knivskarpt fokus på dine ønsker.

Med vores mange års brancheerfaring kan vi desuden tilbyde dig både faglig sparring og professionel udførelse. Vi er desuden medlem af Byg Garanti. Det er din garanti for malerarbejde uden sjusk og mangler.

Som kunde hos Malerfirmaet Martin Nielsen får du følgende fordele:

 • Professionel rådgivning om maling og æstetik
 • Grundig forberedelse
 • Omhyggelig udførelse – uden sjusk og helligdage
 • Tilbud, du kan regne med
 • Forsikring mod sjusk og mangler gennem Byg Garanti

Du kan altså roligt vælge os som dine foretrukne maler på Nørrebro – uanset hvor stor eller lille din opgave er. Vi tilbyder nemlig alt inden for malerarbejde. Læs videre ↓ og bliv klogere på, hvad vi tilbyder.

 

MALER PÅ NØRREBRO TIL ALLE TYPER MALEROPGAVER

Som kunde hos Malerfirmaet Martin Nielsen er der næsten ikke grænser for, hvad du kan få udført af malerarbejde.

Vi tilbyder blandt andet følgende opgaver:

Du får med andre ord samlet alle dine behov for kompetent malerarbejde hos én og samme virksomhed, når du vælger os som din lokale maler Nørrebro.

Har du behov for at få løst en opgave, der ikke er på listen? Kontakt os på 70 26 04 10, og fortæl os, hvordan vi kan få dit projekt sikkert i mål.

 

FÅ RÅDGIVNING OM DINE MALEROPGAVER PÅ NØRREBRO

Malerarbejde er ikke bare malerarbejde – og maling er ikke bare maling. Der er for eksempel stor forskel på, om du skal have malet en pudset facade, eller du skal have malet din lejlighed for at klargøre den til flytning. Desuden kan du have særlige krav til det æstetiske udtryk – måske i form af en særlig glans i malingen eller en bestemt farve eller et finish.

Når du kontakter vores malerfirma med behov for en maler på Nørrebro, får du altid en rådgivning med fokus på dine behov. Vi rådgiver dig for eksempel om valg af maling – både i forhold til dine ønsker til æstetik og den overflade, der skal males. Dermed er du altid sikret et resultat, du bliver tilfreds med – både nu og på sigt.

 

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Skal vi være din maler på Nørrebro? Kontakt os på 70 26 04 10 allerede i dag, og lad os snakke om dit næste malerprojekt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler pr m2?

  Malerpriser pr. M2 afhænger af forskellige faktorer, som indgår i beregningen af prisen. Der tages højde for, hvor meget der skal males, samt hvilken type af overflade der males på. Disse faktorer er blot få af en række overvejelser, der indgår i prisen, når maleren skal fastlægge M2 prisen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i Nørrebro i timen?

  Timeprisen for en maler på Nørrebro varierer alt efter maleropgavens omfang, hvilket vil sige, at vi tager udgangspunkt i din bolig. Kontakt os i dag, og vi giver dig et uforpligtende tilbud.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan en maler rådgive mig omkring mine maleropgaver?

  Når du kontakter din maler på Nørrebro, får du ikke blot en erfaren maler, men også den rette rådgivning. Hos malerfirmaet Martin Nielsen, modtager du rådgivning i bl.a. valg af maling, så du opnår det ønskede resultat.

5 + 6 =