FÅ ET SKRÆDDERSYET MALERTILBUD I DAG

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen kan du let og hurtigt indhente et maler tilbud. Vi har erfaring med alle former for maleropgaver – så vi kan med garanti stå for dit malerprojekt. Der er mange fordele ved at vælge os som malerfirma. Du sikrer dig bl.a. et flot og gennemført malerarbejde, hvilket giver dig mulighed for at disponere din tid på andre opgaver. Derudover slipper du for at investere i dyrere maler remedier.

Hvorfor skal du indhente dit malertilbud hos os? 

Med flere årtiers erfaring i branchen, er der ikke den maleropgave, vi ikke har erfaring med. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Skal du have malet loft, vægge og paneler eller trænger din ejendom til en facaderenovering har for os ingen betydning. Vi tager imod alle opgaver og giver altid en fair og konkurrencedygtig pris. Består din maleropgave i at male din lejlighed, kan du i princippet selv stå for malerarbejdet. Det er desværre bare sådan, at malerarbejde ofte er langt mere krævende, end man lige går og tror. Det kan for de fleste derfor sagtens betale sig at få en professionel maler til at gøre arbejdet – Ring til os på 70 26 04 10 og få et malertilbud. 

Den rette rådgivning inden du får et tilbud på malerarbejde

For os er det vigtigt, at du er blevet guidet og har fået den rette rådgivning, inden du får et skræddersyet tilbud på malerarbejde. Når du har taget kontakt til os, forhører vi os altid grundigt omkring opgaven, inden vi giver dig et malertilbud. Vores vigtigste mission er, at du får et resultat, du bliver glad for – og det kan vi bedst give dig ved at give dig kompetent og ærlig rådgivning.

Vores kunder befinder sig primært i hovedstadsområdet. Ønsker du derfor at få et tilbud på malertilbud i København, står vi klar til at modtage dit opkald – uanset om det er til privat eller erhverv.

 

Dét kan du forvente når du tager imod et malertilbud fra os: 

 • Vi møder altid op til den aftalte tid 
 • Vi overholder de deadlines der er sat
 • Vi holder os til den aftalte pris
 • Vi rydder altid grundigt op efter endt maleropgave
 • Vi forlader ikke projektet før, at du som kunde er tilfreds

Og sidst men ikke mindst… Vores malere er alle søde, imødekommende og servicemindede.

Vi tilbyder mere end blot et godt malertilbud

Med 20 års erfaring i branchen har vi fået en god fornemmelse for, hvad der adskiller os fra andre malerfirmaer i København – nemlig dét, at vores kunder ikke kun er glade og tilfredse med resultatet af vores arbejdet, men i lige så høj grad den service, vi har leveret i forbindelse med rådgivning, udførsel af maleropgaver og generelt i den efterfølgende dialog.

Indhent et malertilbud i dag, ved at give os et kald på tlf. 70 26 04 10 eller send os en besked via vores kontaktformular nederst på siden.

GIV OS ET KALD OS INDHENT ET TILBUD PÅ MALERARBEJDE

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen er vi klar ved telefonen, til at give dig et skræddersyet tilbud på dit malerprojekt. Vi befinder er altid på farten i København, så tøv ikke med at spørge hvor hurtigt vi har mulighed for at hjælpe dig. Vi kan kontaktes på tlf. 70 26 04 10 eller via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

12 + 11 =

Spørgsmål og svar

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler?

  Der er mange overvejelser, der spiller ind, når der skal prissættes malerarbejde. Disse overvejelser er blandt andet forhold som din boligs stand, men også det forarbejde, der skal gøres inden malerprojektet kan starte. Du har mulighed for at kontakte malerfirmaet og få et uforpligtende møde, hvor maleropgaven samt prisen aftales.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan maler man loft?

  Står du og skal have malet dit loft, eller have gennemført andre omfattende maleropgaver, kan du med fordel overveje at få en professionel til at hjælpe dig, da disse opgaver ofte er mere krævende end man regner med. Hos os er det muligt at få et skræddersyet malertilbud. Der er ikke den opgave, som vi ikke har prøvet før.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor finder jeg det bedste malertilbud?

  Hvis du gerne vil sikre dig et godt resultat til en skarp pris, kan du med fordel kontakte os. Når du tager imod et malertilbud fra os, kan du forvente, at vi overholder deadlines og den aftalte pris.