Hverdage 7.00 - 18.00

Få et uforpligtende tilbud, ring 70 26 04 10

Få et skræddersyet malertilbud i dag

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn kan du let og hurtigt indhente et malertilbud. Vi har erfaring med alle former for maleropgaver, så vi kan med garanti stå for dit malerprojekt. Det eneste du skal gøre er at give os et kald på tlf. 70 26 04 10, eller udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage med et skræddersyet malertilbud.


Hvorfor indhente dit malertilbud fra Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn?

Med over 20 års erfaring i branchen, er der ikke den maleropgave, vi ikke har erfaring med. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Skal du have malet loft vægge og paneler eller trænger din ejendom til en facaderenovering har for os ingen betydning. Vi tager imod alle opgaver, og giver altid en fair og konkurrencedygtig pris. 

Skal din facade renoveres, har vi lige nu → tilbud på facademaling 

Men hvorfor ikke gør-det-selv? 
Består din maleropgave i at male din lejlighed, kan du i princippet selv stå for arbejdet. Det er desværre bare sådan, at malerarbejde ofte er langt mere krævende end man lige går og tror. Det kan for de fleste derfor sagtens betale sig, at få en professionel maler til at gøre arbejdet. 

3 gode grunde til at indhente et malertilbud fra Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn:

  1. Du er sikret et flot og gennemført stykke arbejde
  2. Du kan bruge din tid mere fornuftigt 
  3. Du behøver ikke investere i dyre maler remedier

Indhent et malertilbud i dag, ved at give os et kald på tlf. 70 26 04 10 eller send os en besked via vores kontaktformular til højre.

Malerarbejde til både private & erhverv 

Vores kunder befinder sig primært i hovedstadsområdet. Ønsker du derfor at få et malertilbud i København, står vi klar til at modtage dit opkald – uanset om det er til privat eller erhverv.

Den rette rådgivning inden du får et tilbud på malerarbejde

For os er det vigtigt, at du er blevet guidet og har fået den rette rådgivning inden du får et skræddersyet tilbud på malerarbejde. Når du har taget kontakt til os, forhører vi os altid grundigt omkring opgaven, inden vi giver dig et malertilbud. Vores vigtigste mission er, at du får et resultat du bliver glad for – og det kan vi bedst give dig ved at give dig kompetent og ærlig rådgivning.

Dét kan du forvente når du tager imod et malertilbud fra os: 

  • Vi møder altid op til den aftalte tid 
  • Vi overholder de deadlines der er sat
  • Vi holder os til den aftalte pris
  • Vi rydder altid grundigt op efter endt maleropgave
  • Vi forlader ikke projektet før, at du som kunde er tilfreds

Og sidst men ikke mindst… Vores malere er alle søde, imødekommende og servicemindede.

Vi lever af glade kunder
Med 20 års erfaring i branchen har vi fået en god fornemmelse for, hvad der adskiller os fra andre malerfirmaer i København – nemlig dét, at vores kunder ikke kun, er glade og tilfredse med resultatet af vores arbejdet, men i lige så høj grad den service vi har leveret.

Bor du på på frederiksberg, kan du her læse mere vores side dedikeret til frederiksbergere Maler Frederiksberg.

Giv os et kald og indhent et tilbud på malerarbejde

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn er vi klar ved telefonen, til at give dig et skræddersyet tilbud på dit malerprojekt. Vi befinder er altid på farten i København, så tøv ikke med at spørge hvor hurtigt vi har mulighed for at hjælpe dig. Vi kan kontaktes på tlf. 70 26 04 10 eller via vores kontaktformular til højre. Vi glæder os til at høre fra dig.


tilbud på malerarbejde
tilbud maler
malertilbud København
tilbud malerarbejde
malertilbud

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud