MALER ROSKILDE

Har du brug for en maler Roskilde? Så er du landet det rette sted. Hos Malerfirmaet Martin Nielsen kan vi assistere alle maleropgaver, små som store, på hele Sjælland. Giv os derfor endelig et kald og hør hvad dine muligheder er.

Vi kan kontaktes på tlf. 70 26 04 10 eller via vores kontaktformular nederst på siden.

Hvorfor vælge os som dit malerfirma Roskilde?

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen er vi uddannede malere gennem flere generationer. Vi har derfor stor erfaring med alle typer maleropgaver, og der findes ikke den maleropgave, vi ikke kan løse. 

Vi tager vores fag meget seriøst. Derfor er alle vores malere fagudlærte og oplært ud fra vores værdier. Du vil derfor fra første dag møde faglærte malere med erfaringer, ekspertise, faglig stolthed og hvor der lægges vægt på åbenhed og ærlighed.
Det betyder samtidig, at du er sikret et resultat, der altid lever op til det, du betaler for. Vi forlader med andre ord ikke matriklen uden, du er tilfreds.  


Ved at vælge os som dit malerfirma Roskilde er du garanteret: 

 • Kvalitetssikkert resultat
 • Imødekommende malermestre 
 • Fair priser 
 • Vi rydder altid op efter os selv

Hvilke maleropgaver kan vi hjælpe med? 

Der er som tidligere nævnt ingen maleropgave, der hverken er for stor eller lille for vores malermestre. Der er næsten ikke den maleropgave, som vi gennem tiden ikke kan krydse af. Der er dog nogle maleropgaver, som vores kunder ofte vælger vores malerfirma til at udføre, og som du kan se eksempler på nedenstående:

Derudover er der en masse andre maleropgaver både inden for det private men også for erhverv, som vi har mange års erfaringer med. Du kan derfor altid ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til en maleropgave, som du ønsker hjælp til. 

Malerfirma i Roskilde der er forsikret

Vi er desuden medlem af Byg Garanti, hvilket er sikkerhed for et resultat, du uanset hvad kan regne med. Byg Garanti dækker blandt andet både skjulte og synlige mangler, og du kan derfor føle dig ekstra tryg gennem hele processen, når du vælger os som dit malerfirma Roskilde.

 

Skal vi være dit lokale malerfirma Roskilde?

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en maleropgave. Derudover kan du også kontakte os, hvis du har brug for rådgivning, og ønsker vores dygtige malermestres mange gode råd. Du kan kontakte os på 70 26 04 10. Du kan også skrive til os i chatten eller kontaktformularen. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke maleropgaver udfører en malermester?

  En professionel malermester tilbyder hjælp til mange typer af maleropgaver. Det kan være opgaver som maling af lofter, gulvmaling, maling af døre samt maling af fast inventar m.m.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i Roskilde?

  Hvis du gerne vil have en erfaren malermester, kan du med fordel kontakte os. Prisen på en malermester i Roskilde varierer alt efter, hvilken type opgave du skal have løst.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i Roskilde pr. m2?

  Kvadratmeterprisen på en maler i Roskilde er ikke fast, men afhænger af en række forskellige forhold. Det er bl.a. forhold som overfladens stand. Kontakt os i dag, og vi giver dig et uforpligtende tilbud.

14 + 7 =