MALING AF TRAPPE

Malerfirmaet Martin Nielsen tilbyder boligforeninger, boligselskaber og ejerforeninger, at få renoveret og vedligeholdt trapper og opgange. Kontakt os for et godt tilbud.

 

Skal du have malet trappe i en opgang?

Trappeopgange bliver dagligt brugt af mange mennesker, og det sætter ofte sine mærker. En trappeopgang kan derfor hurtigt virke slidt og beskidt med sorte fingre på væggene, afskallet maling på trin, døre og karme, der ofte har set lysere tider.

Vi sørger for, at trappeopgangen igen kommer til at virke attraktiv og imødekommende, når vi har malet trappe i opgangen fra top til tå. Vi maler både væggene, trappetrinene, gelænder, døre og vinduer. Vi sørger også for, at alt får den rette behandling med enten maling eller træbeskyttelse. Derudover har vi gode råd til farvevalg af trappeopgange, og du kan derfor altid tage kontakt til vores malermestre. Her vil vi i fællesskab finde den bedste løsning til lige netop den trappeopgang, der skal males eller ordnes. 

Derfor skal du lade professionelle male din trapper og/eller opgang

At lade professionelle malere håndtere malingen af dine trapper og opgange har mange fordele:

 • Ekspertise og erfaring: Vores malere har den nødvendige ekspertise og erfaring inden for maling af trapper og opgange. Vi har kendskab til de særlige udfordringer, der kan opstå ved malerarbejde på disse områder, og vi sikrer, at alt udføres korrekt og professionelt.
 • Sikkerhed: Trapper og opgange kan være glatte og udfordrende at arbejde på. Vores malere er veluddannede og tager de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at udføre arbejdet på en sikker måde. Du kan have tillid til, at vi tager hensyn til både vores sikkerhed og resultatets kvalitet.
 • Kvalitetsresultater: Vi bruger kun kvalitetsmaterialer og moderne teknikker til maling af trapper og opgange. Ved at vælge os som dine professionelle malere sikrer du et flot og holdbart resultat, der vil bevare sin skønhed i lang tid.
 • Tidsbesparelse: Malerarbejde på trapper og opgange kan være tidskrævende og kræver særlig omhu. Ved at overlade arbejdet til os kan du spare tid og have tillid til, at det bliver udført effektivt og inden for den aftalte tidsramme.

Vi har gennem mange år malet mange forskellige trapper – både trapper til kældre og til førstesale. Det er ofte forskellige udtryk, alt efter trappe, som man ønsker ens trappe skal have. Gennem vores mange års erfaringer i malerbranchen, har vi selvfølgelig også set mange forskellige flotte resultater. Vores erfaring giver dig derfor mulighed for en unik sparring med vores malermestre, og som kan hjælpe dig med gode råd og ideer til udtryk af trappen, der både passer til dig og dit hjem.

 

Unikt udtryk med malet trappe

Din trappe i hjemmet er udsat for et enormt slid, når den mange gange dagligt bliver gået op og ned af. Måske trænger din trappe til en genopfriskning, eller måske du blot ønsker et andet udtryk. Hvis din trappe er lakeret, så vil trappen med den rette maling og udførsel, hurtigt kunne få et nyt flot udtryk. 

Har du overvejet, hvor mange gange dagligt, du kigger på din trappe i hjemmet? Det er sikkert en del flere gange, end du først forestiller dig. En flot maling af din trappe, kan ændre udtrykket i dit hjem, og alt efter ønsker og farvevalg kan der opnås forskellige udtryk, der passer til en ønsket stilart. Måske du ønsker et herskabeligt udtryk, eller måske du ønsker en helt ensfarvet trappe, hvor den fx hvide farve går igen på trappetrin, gelænder osv. 

Skal vi male trappe eller din opgang?

Vi tilbyder altid vores kunder en professionel rådgivning om farvevalget til opgangen. Vi er garant for et stilsikkert malearbejde, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er nøgleordet. Vi kan male trappe hos både private, virksomheder, hos boligselskaber og boligforeninger. Har du brug for vores ekspertise under et større byggeprojekt, klarer vi også det. Kontakt os på telefon 70 26 04 10, hvis du har spørgsmål til vores arbejde. Eller send os en besked i vores kontaktformular eller via chatten. 

  

2 + 6 =

Spørgsmål og svar

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan maler man en trappe?

  En trappe, der bruges ofte bliver også hurtigt slidt. Når du maler en trappe skal du sørge for, at trappen får den rette behandling. Hvis din trappe trænger til en genopfriskning, så kan du kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig i netop denne proces.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster det at få malet trapper i en opgang?

  En trappeopgang bruges af mange mennesker, derfor kan trappen hurtigt virke beskidt og slidt. Prisen på at få malet trappeopgange afhænger af maleropgavens omfang. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er prisen på at få malet sin trappe?

  Hvis du gerne vil give dit hjem et nyt friskt pust, så kan du med fordel starte med at tage et kig på din trappe. Prisen på at få ordnet din trappe i hjemmet, afhænger af faktorer som trappens stand og maleropgavens omfang. Skriv til os, og modtag et tilbud, som er uforpligtende.