ER DIN TRAPPEOPGANG BLEVET KEDELIG AT SE PÅ?

Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn tilbyder boligforeninger, boligselskaber og ejerforeninger, at få renoveret og vedligeholdt trapper og opgange. Kontakt os for et godt tilbud.

DET SKAL VÆRE RART AT KOMME HJEM

 

En trappeopgang kan hurtig virke slidt og beskidt med sorte fingre på væggene, afskallet maling på trin, døre og karme, der ofte har set lysere tider.
Vi sørger for, at trappeopgangen igen kommer til at virke attraktiv og imødekommende, når vi maler af opgangen fra top til tå.

Vi maler både væggene, trappetrinene, gelænder, døre og vinduer. Vi sørger også for, at alt får den rette behandling med enten maling eller træbeskyttelse.

Skal du have malet en almindelig trætrappe i din bolig, udfører vi selvfølgelig også det, så din trappe kan pryde hjemmet i mange år endnu.

 

MALERTILBUD PÅ BAGRUND AF RÅDGIVNING OG DIALOG

Vi tilbyder altid vores kunder en professionel rådgivning om farvevalget til opgangen. Vi er garant for et stilsikkert malearbejde, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er nøgleordet.

Vi laver malerarbejde hos både private, virksomheder, hos boligselskaber og boligforeninger på Amager og i København. Har du brug for vores ekspertise under et større byggeprojekt, klarer vi også det.

Kontakt os på telefon 70 26 04 10, hvis du har spørgsmål til vores arbejde. Eller send os en besked i vores kontaktformular ↓

  

2 + 8 =