Maling af lejlighed

Trænger din lejlighed til at blive malet? Hos Malerfirmaet Martin Nielsen, har vi specialiseret os i maling af lejligheder. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

Giv os et kald på tlf. 70 26 04 10, eller send en besked i kontaktformularen, så får vi en snak om mulighederne for din facade.

 Har du en lejlighed, som trænger til en opfriskning? Så er maling af din lejlighed en god mulighed. Ved at vælge den rette farve, der passer til din lejlighed, kan du give det valgte rum et bestemt udtryk. Hvis du ønsker at få malet væggen i soveværelset, vil en mørk farve være ideelt, da det signalerer ro. Hvorimod køkken og stue ofte er de steder, hvor venner og familien er samlet – med andre ord stedet, hvor der er liv og glade dage. Her vil de lysere farver specielt være oplagt at vælge. I sidste ende er det selvfølgelig dig selv, der skal afgøre farvevalget i din lejlighed. Det kan dog være rart at få rådgivning af malermestre, der har udført utallige af opgaver, og derfor har god viden angående farvevalg til forskellige rum. Du kan derfor frit kontakte vores malerfirma, hvis du har nogen spørgsmål til for eksempel maling og farvevalg af din lejlighed. 

Vores pris for maling af lejlighed

Prisen for maling af en lejlighed afhænger af mange forskellige faktorer. Prisen afhænger blandt andet af hvor mange kvadratmeter, der skal males og hvilken stand væggene, loft, paneler eller hvad som ønskes males, er i. Derudover har det også betydning om, der for eksempel er huller i væggene, der skal spartles eller reoler, der skal skrues ned.

Vi vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud på maling af din lejlighed. Kontakt os i dag og vi finder en pris, der både matcher dit budget og den maleropgave, du ønsker udført.

 

Maling af flyttelejligheder

Skal du ud af din nuværende lejelejlighed? Så er der ofte klare regler for, at lejligheden skal afleveres nymalet. Vores malerfirma har udført maling af flyttelejligheder i mange år, og vi ved derfor, hvad der skal til for at få lejligheden til at shine igen. 

Skal vi male din lejlighed?

Er du på udkig efter professionelle malere til at male din lejlighed? Så kontakt Martin Nielsen og få et uforpligtende tilbud. Kontakt os på 70 26 04 10 og vi finder den bedste løsning til dig.