MALER KØGE

Er du på udkig efter en lokal maler Køge, der forstår dine behov og har mange års maler erfaring? Så har du fundet det rette malerfirma. Malerfirmaet Martin Nielsen består af dygtige malere, der alle har øje for detaljen og det gode malerarbejde.

Hvorfor vælge vores malere i Køge?

Vi har mange års erfaring i malerbranchen, hvilket har givet os viden og kendskab til vores kunders behov. Her er et udpluk af de fordele du får, når du vælger vores malere i Køge:

 • Rådgivning om farvevalg, anvendelsesteknikker og materialer
 • Malerarbejde med et skarpt øje for kvalitet og detaljer
 • Klare aftaler om pris, deadlines og arbejdets omfang
 • Erfarne malere med dyb faglig stolthed og ekspertise
 • Åbenhed og ærlighed gennem hele processen
 • Vi sikrer en ryddelig afslutning på alle projekter

Vi er dedikerede til at levere førsteklasses malerarbejde, tilpasset dine præferencer og behov. Skulle du være utilfreds mod forventning, er vores arbejde beskyttet af Byg Garanti, som sikrer mod både synlige og skjulte fejl. Du kan trygt betro dine maleropgaver til vores kompetente team i Køge.

maler Køge

 

Hvilke maleropgaver løser vi i Køge? 

Vores malerfirma løser alle slags maleropgaver. Vi er vant til at udføre alt lige fra facaderenovering til én enkel væg, der ønskes malet. Der er med andre ord ikke den maleropgave, der hverken er for lille eller stor for vores malermestre. Nedenstående kan du se eksempler på maleropgaver, som vores kunder ofte vælger:

Er ovenstående maleropgaver ikke den du ønsker hjælp til? Bare rolig, vi har erfaringer inden for mange andre maleropgaver. Du kan altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud. 

Skal vi være din maler Køge? 

Kontakt malerfirmaet Martin Nielsen, hvis du vil sikre dig et flot resultat, som du stolt kan vise frem. Du kan kontakte vores malerfirma på 70 26 04 10, og få et uforpligtende tilbud på den maleropgave, som du ønsker erfarne malermestre til at udføre. Derudover kan du også kontakte os i chatten eller via kontaktformularen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i timen?

  Timeprisen på en maler varierer alt efter maleropgavens omfang. Der er en række forhold, som skal tænkes ind i prisen på en maler. Det er blandt andet faktorer som overfladens størrelse, samt hvor mange gange overfladen skal males.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke maleropgaver udfører en malermester?

  En professionel malermester tilbyder hjælp til mange typer af maleropgaver. Det kan være opgaver som maling af lofter, gulvmaling, maling af døre samt maling af fast inventar m.m.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler pr. m2 i Køge?

  Forhold som din maleropgaves omfang samt din boligs stand, er to væsentlige faktorer, som påvirker kvadratmeterprisen for en maler. Du kan med fordel kontakte os, og modtag et uforpligtende tilbud.

5 + 2 =