Bor du til leje? Husk at bruge din vedligeholdelseskonto.

af | jun 27, 2020 | Malerens blog

Er du lejer i et boligselskab? Er du træt af at se på lejlighedens triste vægge, låger, døre m.m? Så kontakt Malerfirmaet Martin Nielsen ApS, og brug din vedligeholdelseskonto på at forvandle din lejlighed til et hjem, du føler dig tilpas og hjemme i.

VI UDFØRER ALLE TYPER MALEROPGAVER MED EN VEDLIGEHOLDELSESKONTO:

 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af indvendige døre
 • Gulvmaling
 • Maling af karme, møbler og fast inventar
 • … og mange andre opgaver

Vi har mange års erfaring i maling af lejligheder og kan ligeledes vejlede og rådgive i farve- og materialevalg, samt gode ideer til, hvordan lejligheden kan komme til at føles mere hjemlig ved hjælp af malerarbejde. Vi er din garanti på kvalitet og sætter en stor ære i altid at behandle ethvert hjem som vores eget.

Vi sørger for det hele i forbindelse med malingen og sørger selvfølgelig også for, at det er boligselskabet/-foreningen, der bliver faktureret efter endt arbejde.

Du skal blot undersøge, hvad din vedligeholdelseskonto dækker, og om der er regler for farvevalg, hvad der må males, og hvad det ikke må males.

Malerens telefonnummer

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 04 10, hvis du ønsker mere information omkring maling med vedligeholdelseskonto, eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Vi maler også med økologisk maling fra Auro. 

De fleste kan sagtens tåle at opholde sig i rum, der lige at blevet malet. Især hvis der bliver luftet godt ud. Hvis du er usikker på, om du kan tåle maling, eller gerne vil prøve et alternativ, tilbyder vi også at male med økologisk maling fra det gennemprøvede tyske Auro.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke maleropgaver udfører en malermester?

  En professionel malermester tilbyder hjælp til mange typer af maleropgaver. Det kan være opgaver som maling af lofter, gulvmaling, maling af døre samt maling af fast inventar m.m.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster det at få malet sin lejlighed?

  Prisen for at få malet sin lejlighed varierer alt efter, hvor stor lejligheden er og hvilke overflader, der skal males på. Du kan kontakte os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilken maling er bedst?

  Hvilken maling som er bedst afhænger af, hvilken type af opgave, som skal udføres. Du kan med fordel kontakte os, vi bistår med rådgivning i blandt andet valg af den rette type af maling. Hvis du derimod bor til leje så kan du tjekke, hvad din vedligeholdelseskonto dækker, for at finde den rette maling.