Hvornår møder maleren?

af | jun 27, 2020 | Malerens blog

Hvor hurtigt vi kan gå i gang med opgaven, kan variere meget alt efter, hvor travlt vi har. Men normalt går vi i gang med maleropgaven indenfor en til to uger.

Inden vi begynder maleropgaven, tager vi altid ud, og ser det sted, der skal males, og aftaler de præcise detaljer, så vi kan løse opgaven godt.

Vi tilpasser selvfølgelig altid opgaven og tidspunkt, så det passer dig og udfører både maling af vægge, lofter, vinduer, trægulve, facader i alle bygninger.

Maling uden kemi

Hvis du ønsker det, maler vi også med økologisk maling fra Auro baseret på miljø- og sundhedsvenlige indholdsstoffer. Du kan læse mere om vores økologiske maling fra Auro her.

Forberedelse

Det hjælper meget, hvis du har mulighed for at flytte møbler og tage billeder ned af væggen i forvejen. Fjern også gerne søm fra væggene og vaser fra vindueskarmen.

Resultatet bliver bedst, hvis vi spartler. Også det aftaler vi, når vi vurderer opgaven hjemme hos dig.

Rengøring

Hvis vægge, paneler eller gulve er støvede eller beskidte, er det en god idé at støvsuge grundigt og tørre træværket af med en klud vredet op med vand inden vi maler. Brug ikke rengøringsmidler, da det ligger sig som en hinde under malingen. 

Flere tips

Sådan placerer du dine møbler godt i forhold til malerarbejdet.

Her kan du læse mere om, hvordan du forbereder dit hjem til at blive malet. 

Spørgsmål?

Ring til os på 70260410. Vi er klar i den anden ende. Du kan også skrive til os. Så skal du bare udfylde vores kontaktformular.