MALER ØSTERBRO

Maler Østerbro → Er du på udkig efter en maler på Østerbro med kvaliteten og kundeservicen i centrum? Så er du landet det helt rette sted. 

Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn dækker hele København og omegn. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du skal have malet i dit hjem eller din virksomhed på Østerbro. Kontakt os på 70 26 04 10 eller i kontaktformularen for et uforpligtende tilbud eller rådgivning om dit næste malerprojekt.

Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn har adresse i Rødovre, men vi maler lejligheder, kontorer, boligforeninger, villaer m.m. i hele Storkøbenhavn – og Østerbro er selvfølgelig ingen undtagelse. Vi er både din maler Nørrebro, Østerbro, Vesterbro og alle andre kvarterer i Københavnsområdet.

Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn – din maler Østerbro

Som kunde hos Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn bliver du mødt af erfarne og faglærte malere med mange års brancheerfaring. Gennem flere årtier år i malerbranchen har vi udført et utal af opgaver inden for malerarbejde – lige fra maling af vinduer til whiteboardmaling.

Uanset opgavens type og omfang er du dog altid sikret samme høje kvalitet og fokus på dine ønsker, når du vælger os som din foretrukne maler på Østerbro. Vi ansætter kun faglærte og dansktalende malersvende under dansk overenskomst, ligesom alle vores malere vægter kundekontakt og rådgivning højt.

Det er alt sammen med til at sikre en høj kvalitet og klar kommunikation med fokus på dine ønsker – uden misforståelser.

 

Vælger du os som din maler på Østerbro, er du altid sikret følgende fordele:

  • Rådgivning om farvevalg, metoder og materialer
  • Malerarbejde med fokus på kvalitet og øje for detaljen
  • Klare aftaler om pris, deadline og detaljer
  • Faglærte malere med erfaring, ekspertise og faglig stolthed
  • Åbenhed og ærlighed – fra første tilbud til sidste penselstrøg
  • Vi rydder op efter os selv

Skulle du mod forventning være utilfreds, er vores arbejdet dækket af Byg Garanti. Dermed er du sikret mod både synlige og skjulte mangler. Du kan altså roligt overlade dine maleropgaver i hænderne på vores malere, når du har behov for en maler Østerbro.

 

Maler Østerbro til alle maleropgaver

Som din maler på Østerbro kan vi tilbyde dig en bred palette af ydelser inden for malerfaget. Vi maler alt fra små lejligheder på Østerbro til store kontorer og erhvervsbygninger, ligesom vi kan male alt fra paneler til facader.

 

Vi kan blandt andet tilbyde:

Der er med andre ord ikke den maleropgave, vi ikke ikke kan klare. Har du behov for andet malerarbejde, tilbyder vi også det.

Kontakt os derfor også gerne, hvis du skal have løst opgaver lidt ud over det sædvanlige. Vi udfører alt fra whiteboardmaling af dine vægge til opsætning af tapet.

 

Få en pris på maling – kontakt os for et tilbud

Skal vi være din lokale maler på Østerbro – eller ønsker du bare et gratis og uforpligtende tilbud?

Kontakt os på 70 26 04 10 – så sammensætter vi et tilbud, der passer til dine ønsker. Du kan også skrive til os i chatten eller kontaktformuleran. Helt enkelt.

1 + 11 =