Hvad koster det at få malet en lejlighed?

af | maj 28, 2020 | Malerens blog

Der er ikke et entydigt svar på, hvad det koster at male en lejlighed. Alle overflader og forhold er forskellige. Hvis boligen er medtaget, skal der måske spartles eller fjernes gammelt tapet. Nogle gange skal der fuldspartles og sættes filt op, inden vi har en solid overflade at male på. Og nogle gange er opgaven lige til at gå til.

Vores erfaring er, at det er en god idé at få malet lofter, vægge og træværk samtidig. Det bliver de fleste tilfredse med, idet paneler, der ikke er frisket op, har det med at se meget triste ud op af en nymalet væg. 

Prisen er justeret 100% efter din bolig og dine behov.

Inden vi giver en pris, vurderer vi altid opgaven sammen med dig. Vores opgave er at sikre, at kvaliteten er i top. Maling er vores håndværk og vi vil altid helst male det hele, fordi en nymalet bolig er noget af det flotteste. Men det er vigtigt at få afstemt forventninger og budget, og vi giver naturligvis altid det bedste bud ud fra dine forventninger. 

Derfor kommer vi altid på et kort uforpligtende besøg hos dig, inden vi kommer med en pris. Ring til os på 70260410. Vi er klar i den anden ende. Du kan også skrive til os. Så skal du bare udfylde en kontaktformular. Hvis du hellere vil sende en besked via chatten, er den klar i nederste hjørne her på siden.