MALING AF VINDUER FOR PRIVATE, ERHVERV OG FORENINGER

Har du overvejet en gang maling af vinduerne i dit hjem eller din virksomhed? Hvis ikke er der flere gode grunde til at få det gjort – både økonomiske og æstetiske. Læs mere om maling af vinduer, priser og meget mere her på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på maling af dine vinduer, er du altid velkommen til at kontakte Malerfirmaet Martin Nielsen ApS på 70 26 04 10 eller i kontaktformularen – så kvitterer vi med et gratis og uforpligtende tilbud.

MALING AF VINDUER FOR PRIVATE, ERHVERV OG FORENINGER

Dine vinduer er hårdt udsatte på grund af det danske vejr – og de er dyre at udskifte. Hyppig opmærksomhed og grundig vedligeholdelse er derfor en god investering. Det er nemlig prisbevidstere at vedligeholde end at udskifte.

Men det er selvfølgelig vigtigt, at vedligeholdelsen bliver udført omhyggeligt – ellers kan det hurtigt blive en dyrere fornøjelse end forventet. Når du vælger Malerfirmaet Martin Nielsen til at udføre maling af dine vinduer, sørger vi selvfølgelig altid for at tage alle nødvendige forholdsregler.

Typisk vil maling af vinduer hos os bestå af følgende faser:

  • En grunding
  • Mellemstrygning
  • Slibning af mellemstrygning
  • Færdigstrygning/dæklag

Derudover kan behandling af knaster, malerbehandling i forbindelse med kitning og rustbehandling af beslag indgå i vores malerarbejde.

Vi udfører altså alt det arbejde, der skal til for, at du bliver tilfreds med maling af dine vinduer – og at prisen betaler sig, fordi du undgår udgifter til at udskifte dine vinduer på et senere tidspunkt.

pastedGraphic.png

MALING AF VINDUER, DU BLIVER TILFREDS MED – BÅDE NU OG PÅ SIGT

Som kunde hos Malerfirmaet Martin Nielsen bliver du altid mødt af erfarne og malere med sans for detaljen. Vi har næsten 20 års brancheerfaring, ligesom vi udelukkende ansætter dansktalende og fagudlærte malere med brancheerfaring.

Det sikrer en klar kommunikation, flotte resultater og match mellem vision og virkelighed – lige meget hvor stor eller lille din opgave er. For os gør det ingen forskel, om du har behov for maling af vinduer med gummilister, maling af vinduer indendørs eller maling af vinduer udendørs til priser, der ikke vælter budgettet. Du er altid sikret et kvalitetsbevidst arbejde med øje for detaljen.

Som et ekstra kvalitetsstempel er vi også medlem af Byg Garanti. Det er din forsikring mod både synlige og skjulte fejl og mangler. Vil du læse mere om fordelene ved at vælge en maler, som er en del af garantiordningen? Læs om Byg Garanti her.

Vælger du os som din foretrukne maler i København og omegn, er du altid sikret følgende fordele:

  • Professionel rådgivning resultater, der matcher dine ønsker
  • Grundig forarbejdning og udførsel – uden sjusk
  • Sans for detaljen
  • Garanti for kvalitet gennem Byg Garanti

Du kan altså roligt overlade maling af vinduerne i dit hjem, din virksomhed eller din boligforening i hænderne på vores malere. Som kunde hos Malerfirmaet Martin Nielsen får du altid et resultat, du bliver tilfreds med – både nu og på sigt.

Vi leverer nemlig ikke bare et stykke arbejde, der ser flot ud her og nu. Ved at anvende de rigtige materialer og metoder sikrer vi også, at dine vinduer ser flotte ud mange år ude i fremtiden.

MALING AF VINDUER INDENDØRS VS. MALING AF VINDUER UDENDØRS – HVAD ER FORSKELLEN?

Det er ikke helt lige meget, om du ønsker maling af vinduer indendørs, eller du har behov for maling af vinduer udendørs. Udenfor vil vejret sætte sine spor på vinduerne, og det stiller høje krav til både forbehandling og udførsel, når du skal have malet ydersiden af dine vinduer.

Når vi maler dine vinduer, behøver du dog ikke at bekymre dig om kvaliteten. Vi har stor erfaring med at male vinduer både udendørs og indendørs, og vi maler altid med fokus på detaljen.

Har du for eksempel brug for maling af vinduer med gummilister, sørger vi selvfølgelig for ikke at klatte på listerne, ligesom vi altid tager højde for vind og vejr for at sikre det bedste resultat.

VEDLIGEHOLDELSESKONTO

Er du lejer i et boligselskab, og er du træt af at se på lejlighedens triste vinduer, vægge, låger, døre m.m?

Så kontakt Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn, og brug din vedligeholdelseskonto på at forvandle din lejlighed til et hjem, du føler dig tilpas og hjemme i. Vi klarer alt fra maling af trapper og opgange til maling af loft, vægge og paneler.

Du skal blot undersøge, hvad din vedligeholdelseskonto dækker, og om der er regler for farvevalg, hvad der må males, og hvad der ikke må males.

Du skal blot undersøge, hvad din vedligeholdelseskonto dækker, og om der er regler for farvevalg, hvad der må males, og hvad det ikke må males.

MALING AF VINDUER PRIS – KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 04 10 , hvis du ønsker mere information om maling med vedligeholdelseskonto, maling af vinduer og pris på en bestemt opgave, eller hvis du bare har behov for en kvalitetsbevidst og erfaren maler.