Netpudsning af din facade

Netpuds er en effektiv og langtidsholdbar løsning, og det er i sær en oplagt metode, når det gælder facaderenovering af sandblæste, ødelagte eller slidte facader. Så trænger din boligs facade til en kærlig hånd, der både vil medføre en stærk og ikke mindst flot facade på din bolig, så kontakt malerfirmaet Martin Nielsen.

 

Vores pris på netpuds

Trænger din facade til en renovering? Så kan netpuds være en god mulighed for dig. Det er en solid og langtidsholdbar løsning, som vores kunder ofte vælger os til at udføre.

Men hvad koster det, at netpudse facaden på din bolig? Der er mange faktorer, der har indflydelse på pris af netpuds. Prisen afhænger blandt andet af facadens stand. Er det en facade, hvor det er muligt at netpudse med det samme? Eller er det en facade, der først skal sandblæses, slibes eller som har brug for andre reparationer inden netpudsningen kan foretages? Dette har naturligvis indflydelse på prisen. Samtidig har størrelsen på stillads også indflydelse på prisen – er der brug for et stort stillads eller er et almindeligt stillads tilstrækkeligt.

For at få oplyst en pris på netpuds af din boligs facade, så kontakt vores malerfirma Martin Nielsen, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Måske det er nok at indsende oplysninger og billeder af din boligs facade, ellers så kommer vi gerne fordi, så vi kan få et nærmere indblik af opgavens omfang, og derefter give et godt tilbud til dig.

 

Kan du selv stå for netpudsning?

Selvom du måske betegner dig selv som en handyman, så er netpudsning en af de arbejdsopgaver, som vi især anbefaler, at du får professionelle fagfolk til at udføre, da det kræver en del erfaring. Inden netpudsning finder sted, er det for det første vigtigt, at der bliver gjort et grundigt forarbejde.

Derudover er der en masse ting som kan gå galt, hvis det ikke bliver udført korrekt.
Det er for eksempel vigtigt, at pudsning af nettet bliver udført korrekt, da det ellers kan medføre revner i facaden. Revner kan samtidig opstå, hvis man ikke er bevidst om, hvordan netpudsning skal foretages ved false. Samtidig er det vigtigt at alle luftbobler under nettet fjernes, for at opnå den optimale styrke.
Med andre ord er netpudsning ikke et gør det selv projekt, hvis man vil opnå et flot og holdbart resultat af boligens facade.

 

Vil du opnå en stærk facade med netpuds?

Vil du sikre, at din boligs facade både er stærk og flot? Så kontakt vores malerfirma Martin Nielsen, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til dig. Er du i gang med det helt store renoveringsprojekt, både udvendigt og indvendigt, så kan professionel rådgivning være en god mulighed. Måske du har spørgsmål til maling af trappe, farvevalg eller noget helt tredje? Lige meget hvilken maleropgave du har spørgsmål til, så er vores malermestre klar til at hjælpe dig.
Du kan kontakte os på 70 26 04 10 eller skrive en besked til os via chatten.

ET MALERFIRMA I KØBENHAVN, DU KAN REGNE MED.

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen ved vi, hvor vigtigt det er med et malerfirma, som holder hvad der er aftalt. Vi gør derfor altid en dyd ud af, aldrig at efterlade en maleropgave uden, at du som kunde, har udtrykt din tilfredshed med resultatet. 

Det omhandler: 

-Den tid, vi har brugt  

-Den aftalte pris

-Den efterfølgende oprydning

-Og selvfølgelig det udførte stykke malerarbejde

Alle vores malere har gennemført maleruddannelsen, og bliver ikke ansat uden et svendebrev. Vi værner om branchen, og sætter en stor dyd i det professionelle stykke arbejde, som ligger bag enhver nymalet væg, facade eller loft. Det er din forsikring om, at du kan regne med det håndværk, vi leverer. 

Ring på tlf. 70 26 04 10 og få et uforpligtende tilbud i dag. 

RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Er du nysgerrig efter et tilbud, eller har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte på tlf. 70 26 04 10, eller udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. Vi har desuden tilbud på facademaling. 

Udover facaderenoveringer, klarer vi også andre opgaver. F.eks. maling af facade, maling af vinduer samt generelt malerarbejde.