MALER GENTOFTE

Er du i gang med at undersøge, hvor du kan finde en maler Gentofte, der både har mange års erfaring i malerbranchen og samtidig udfører malerarbejde, der lever op til højeste kvalitet? Så skal du ikke længere lede, for Malerfirmaet Martin Nielsen har øje for detaljen og leverer et resultat, som du kan være glad for i mange år frem.

Hvorfor vælge vores malerfirma Gentofte? 

Malerfirmaet Martin Nielsen stræber altid efter at levere det bedst mulige resultat, og derfor ansætter vi kun malere, der har gennemført maleruddannelsen. Du kan derfor altid regne med at blive mødt af erfarne malere, som gennem mange år har udført utallige af maleropgaver.  

Det betyder også, at vores malermestre har en unik viden indenfor malerbranchen, og som du altid frit kan sparre med. Måske du er i tvivl om hvilke farver, der trender lige nu. Eller måske du har spørgsmål til, hvordan din væg i stuen får et bestemt udtryk, eller måske noget helt tredje. Lige meget hvilke spørgsmål du har, er vores malere i malerfirma Gentofte altid klar til at rådgive dig.  

Få hjælp af et professionelt malerfirma 

Vi anvender altid professionelt malerudstyr samt materialer af høj kvalitet, for at sikre et godt resultat. Skulle du mod forventning være utilfreds med vores malerarbejde, så bare rolig for vores arbejde er dækket af Byg Garanti. Byg Garanti dækker bl.a. skjulte og synlige mangler hvilket gør, at du kan føle dig ekstra tryg. 

Malerfirmaet Martin Nielsen kan klare alle dine maleropgaver – for os har det ingen betydning, om du skal have malet paneler, eller du ønsker en facaderenovering. Der er ingen maleropgave, der hverken er for stor eller lille for vores malermestre. 

Bredt udvalg af maleropgaver 

Hos MalerfirmaKBH er vi dedikerede til at opfylde alle slags malerbehov, uanset omfang. Vi tilbyder et stort udvalg af malerydelser til vores kunder, som blandt andet omfatter:

Hvis du står med et specielt malerprojekt, tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi er altid parate til at drøfte dine behov og udarbejde en skræddersyet løsning.

Som det foretrukne malerfirma i Gentofte, forpligter vi os til at være opmærksomme på markedets priser, så vi altid kan tilbyde vores kunder attraktive og konkurrencedygtige priser.

 

Malerfirmaet Martin Nielsen sikrer dig et flot resultat 

Ved at vælge vores malerfirma er du sikret, at dine maleropgaver opnår et flot resultat. Derudover kan du frit sparre med vores malerfirma – lige meget hvilke spørgsmål du har til en maleropgave. Du kan kontakte os på 70 26 04 10 og få et uforpligtende tilbud. Du er også meget velkommen til at skrive en besked til os i chatten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke maleropgaver udfører en malermester?

  En professionel malermester tilbyder hjælp til mange typer af maleropgaver. Det kan være opgaver som maling af lofter, gulvmaling, maling af døre samt maling af fast inventar m.m.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i timen i Gentofte?

  Det er svært at lave et præcist estimat på, hvad timeprisen for en maler kommer til at koste. Prisen på en maler varerier alt efter, hvor omfattende din maleropgave er. Kontakt Malerfirmaet Martin Nielsen, og modtag et uforpligtende tilbud.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan maler man vægge?

  Første step er, at du skal beskytte de ting, som ikke skal males. Afdæk derfor gulvet med pap og påsæt dernæst malertape på dine lister og paneler. Det er en fordel, hvis du både anvender pensel og rulle, så du får et jævnt resultat på hele væggen.

14 + 1 =