MALER HERLEV

Er du på udkig efter dygtige malere, som samtidig forstår dine behov? Så skal du ikke lede længere, for Malerfirmaet Martin Nielsen har fokus på kvalitet og service. Du kan derfor altid regne med et resultat af højeste kvalitet, som du i mange år frem vil være glad for, ved valg af os som malerfirma Herlev.

Giv dine vægge et nyt udtryk 

Er dine vægge blevet triste og kedelige at se på? Sorte streger og mærker på vægge kan næsten ikke undgås efter mange år. Måske du har haft små børn, som har sat sit ”præg” på dine vægge, og som nu er vokset op. Eller måske har stege os fra madlavning sat sit aftryk på køkkenvæggene. 

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at få malet dine vægge. Men der kan være langt fra ønske til handling, da både tid og erfaring kan være en udfordring for mange. Heldigvis har malerfirma Martin Nielsen både tid og erfaring, og vi er derfor også klar til at rådgive eller løse dine maleropgaver. 

Hvorfor vælge os som din maler Herlev? 

Malerfirmaett Martin Nielsen har mange års erfaring med maleropgaver, både til det private og erhverv. Det betyder også, at vi har udført utallige af maleropgaver gennem tiden – både store og små. For os spiller det ingen rolle, om du skal have malet hele boligen eller blot et enkelt værelse. Det der tæller for os, er det gode resultat og dialog med vores kunder. Vi giver altid mulighed for rådgivning, og ved at vælge os som din maler Herlev, kan du drage nytte af vores mange års erfaring i maler branchen. Du kan derfor altid ringe eller skrive til os – lige meget omfang af spørgsmål eller maleropgave. 

Skal vi være din lokale malermestre? 

Vil du sikre dig et resultat, der udstråler kvalitet? Så ring til Malerfirmaet Martin Nielsen og få et uforpligtende tilbud på den maleropgave, som du ønsker løst. Du kan kontakte os på 70 26 04 10 eller skrive en besked til os via chatten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i timen?

  Timeprisen på en maler varierer alt efter maleropgavens omfang. Der er en række forhold, som skal tænkes ind i prisen på en maler. Det er blandt andet faktorer som overfladens størrelse, samt hvor mange gange overfladen skal males.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i Herlev?

  Prisen for en maler i Herlev veksler alt efter, hvilken maleropgave du skal have udført. Nogle opgaver er nemlig mere omfattende end andre. Hos malerfirmaet Martin Nielsen er der ikke den opgave som er for stor eller for lille. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget maling skal jeg bruge?

  Mængden af maling afhænger af, hvor omfattende dit malerprojekt er. De overvejelser du skal have in mente når du kaster dig ud i sådan et projekt, er bl.a. om overfladen kræver flere lag maling. Kontakt os i dag, og vi kan rådgive dig, så du får det bedste resultat.

7 + 4 =