Søger du en maler i Holte?

Martin Nielsen er din lokale maler i Holte, og som sikrer dig et resultat i høj kvalitet. 

Om du skal have malet vægge, trapper, paneler eller noget helt fjerde, så er vi det rette malerfirma for dig.

 

 

Vores malerfirma går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor har alle vores malermestre gennemført maleruddannelsen, plus været igennem en grundig oplæring hos os. Vores kunder er hermed sikret det bedst mulige resultat. Derudover er vores malerarbejde dækket af Byg Garanti, som blandt andet dækker skjulte og synlige mangler. Med andre ord , hvis du søger et malerfirma, hvor du både kan føle dig tryg og samtidig bliver mødt af smilende og udadvendte malermestre, så er vi det malerfirma du leder efter. 

Vi har også ekspertise i disse malerservices:

Vores malerfirma er kendt for sin fleksibilitet og dedikation, uanset opgavens størrelse. Vi tilbyder en række ekstra malerydelser til vores kunder, herunder:

Hvis den maleropgave, du søger, ikke er listet her, tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at imødekomme en bred vifte af malerarbejde og ser frem til at hjælpe dig.

 

Har du brug for rådgivning?

Har du lige købt drømmeboligen eller trænger din bolig blot til forandring, så kan rådgivning med professionelle fagfolk være en god idé, inden man kaster sig ud i det hele store gør det selv projekt. Du kan derfor altid kontakte vores malerfirma, hvis du ønsker rådgivning til en maleropgave eller et skarpt og uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på 70 26 04 10 eller via chatten, så finder vi en løsning, der passer til dig. 

2 + 15 =