MALERARBEJDE

Malerfirmaet Martin Nielsen ApS har stor erfaring for at udføre malerarbejde for både private og virksomheder. Hvis du ønsker et resultat, der er præget af kvalitet og mange års erfaring, så er du kommet til det rigtige malerfirma.

ANDET MALERARBEJDE

VI UDFØRER EN BRED VIFTE AF MALEROPGAVER I HØJ KVALITET

Uanset om din opgave er stor eller lille, leverer vi et professionelt resultat – hver gang.

Vi kommer gerne forbi og giver et samlet tilbud på din maleropgave. Samtidig rådgiver vi dig om valg af farver og materialer, hvis du ønsker det.

OPSÆTNING AF TAPET

Tapet har fået et rigtigt comeback! Det er godt nok ikke den klassiske savsmuldstapet, vi taler om, men det helt klassiske farvede eller mønstrede tapet, der er begyndt at pryde væggene i højere grad. Vi udfører tapetarbejde for både private og erhverv. Vi har blandt andet udført tapetarbejde for Københavns lufthavn og Norwegian.

HVIS DU BOR TIL LEJE – BRUG VEDLIGEHOLDELSESKONTOEN

Er du lejer i et boligselskab? Er du træt af at se på lejlighedens triste vægge, låger, døre m.m? Så kontakt Malerfirmaet Martin Nielsen ApS, og brug din vedligeholdelseskonto på at forvandle din lejlighed til et hjem, du føler dig tilpas og hjemme i.

 

VI UDFØRER ALLE TYPER MALEROPGAVER MED EN VEDLIGEHOLDELSESKONTO:

 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af indvendige døre
 • Gulvmaling
 • Maling af karme, møbler og fast inventar
 • … og mange andre opgaver 

Vi har mange års erfaring i maling af lejligheder og kan ligeledes vejlede og rådgive i farve- og materialevalg, samt gode ideer til, hvordan lejligheden kan komme til at føles mere hjemlig ved hjælp af malerarbejde. Vi er din garanti på kvalitet og sætter en stor ære i altid at behandle ethvert hjem som vores eget.

Vi sørger for det hele i forbindelse med malingen og sørger selvfølgelig også for, at det er boligselskabet/-foreningen, der bliver faktureret efter endt arbejde.

Du skal blot undersøge, hvad din vedligeholdelseskonto dækker, og om der er regler for farvevalg, hvad der må males, og hvad det ikke må males.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 04 10, hvis du ønsker mere information omkring maling med vedligeholdelseskonto, eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

 

Spørgsmål og svar

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er grænsen for maleropgaver?

  Hos Malerfirmaet Martin Nielsen, har vi mange års erfaring indenfor malerfeltet. Der er ikke en grænse for, hvor stor maleropgaven må være, vi leverer altid et professionelt resultat.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan sætter man tapet op?

  Tapet er en god mulighed for dig, som gerne vil pryde dine vægge med farver og mønstre. Opsætning af tapet kræver den rette teknik, hvad angår udglatningen af tapetet. Derfor kan du kontakte en professionel malermester, så du opnår dit ønskede resultatet.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke maleropgaver udfører en malermester?

  En professionel malermester tilbyder hjælp til mange typer af maleropgaver. Det kan være opgaver som maling af lofter, gulvmaling, maling af døre samt maling af fast inventar m.m.