MALER BRØNSHØJ

Leder du efter en maler Brønshøj, der har mange års erfaring, og som tilbyder dig professionel rådgivning? Så har du fundet det rette malerfirma. Malerfirmaet Martin Nielsen er et malerfirma, der har fokus på den gode kvalitet og øje for detaljen. 

Søger du en maler Brønshøj?

Det kan være svært at finde en dygtig malermester, der samtidig er prisbevidst, og som udover at levere et professionelt malerresultat også har fokus på den gode kundeservice. Heldigvis er Malerfirmaet Martin Nielsen et malerfirma, der altid tilbyder en skarp pris og samtidig leverer et kvalitetsresultat. Derudover bliver du fra første dag mødt af malermestre, der altid er venlige, åbne og professionelle. Som garvet malerfirma Brønshøj har vi mange års erfaring, hvilket vi gør brug af, når vi rådgiver vores kunder. Du kan altid kontakte os og frit benytte dig af vores rådgivning. Måske du har spørgsmål til farvevalg, materialer eller noget helt tredje? Du kan kontakte os på 70 26 04 10


Kvalitetsgaranti med malerfirma Brønshøj

Vores malerfirma Brønshøj ønsker at alle vores kunder føler sig trygge gennem hele malerprocessen, og derfor ansætter vi kun malere, der har gennemført en maleruddannelse. Dette er vores kunders sikkerhed for, at de opnår et flot resultat, som både de og ikke mindst vores malere er tilfredse med. Derudover er vores malerfirma Brønshøj dækket af Byg Garanti, hvilket giver dig som kunde en ekstra tryghed. Byg Garanti dækker blandt andet skjulte og synlige mangler. 

Skal vi være din lokale malermester Brønshøj? 

Har du en maleropgave, som du ønsker erfarne malere til at løse? Så kontakt Malerfirmaet Martin Nielsen på 70 26 04 10, og få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os via chatten. Derudover er du altid velkommen til at kontakte vores malerfirma, hvis du har brug for rådgivning.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler i timen?

  Timeprisen på en maler varierer alt efter maleropgavens omfang. Der er en række forhold, som skal tænkes ind i prisen på en maler. Det er blandt andet faktorer som overfladens størrelse, samt hvor mange gange overfladen skal males.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler pr m2 i Brønshøj?

  Kvadratmeterprisen afhænger af forskellige faktorer, som hvilke materialer, der skal anvendes. En anden faktor, som har betydning for prisen er, hvor mange gange overfladen skal males. Indhent derfor et malertilbud fra os af i dag, til en skarp pris.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan fjerne man maling?

  Et godt råd til, hvordan du kan fjerne gammelt maling, er ved brug af brun sæbe. Hvis du har brug for rådgivning, så kan du med fordel kontakte os allerede i dag.

15 + 4 =