Hverdage 7.00 - 18.00

Få et uforpligtende tilbud, ring 70 26 04 10

tilbud på facademaling

Trænger ydersiden af dit hus til en opfriskning? En maling af facaden kan gøre underværker, og få huset til at se splinternyt ud. Hos Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn, har vi netop nu tilbud på facademaling. Giv os et kald på tlf. 70 26 04 10, og vi tager en snak om muligheden for at forny facaden på dit hus eller bygning.


den rigtige facademaling til dig

Det er ikke ligegyldigt, hvilken maling der bliver benyttet til at male facaden af dit hus. Hos Malerfirmaet Martin Nielsen og Søn har vi over 18 års erfaring og ved derfor også, hvad der skal til for, at dit hus eller bygning stråler som var det nyt. Derfor kører vi netop nu, tilbud på facademaling.

Derudover, er det vigtigt at undersøge facaden og materialets tilstand. Der kan nemlig være stor forskel på, hvilken behandling der er brug for, alt efter, hvordan udgangspunktet er.

faktorer der er afgørende for dit valg

Der er nemlig flere faktorer, der spiller ind, når valg af maling skal foretages.

  • For det første er det selvfølgelig vigtigt, at det er en type og farve du/I har lyst til at kigge på de næste mange år.

  • For det andet, er murens alder også en vigtig faktor. Hvis det er en helt ny mur, er det mest optimalt at vente omkring 2 år, før der bliver gjort noget nyt ved den. En ny mur kan nemlig indeholde en del vand, som helst skal tørre, før der bliver påført noget nyt.

  • For det tredje, er det vigtigt, at der bliver valgt en type, som tillader huset at ånde. Jo flere lag der kommer på, jo sværere bliver det for huset at ånde. Vi kommer selvfølgelig til at rådgive jer på bedst mulig vis, alt efter, hvad jeres hus/bygning tillader.

  • For det fjerde, er det relevant at undersøge, hvilken maling der tidligere er blevet anvendt. Det er nemlig ikke ligemeget, hvilken maling, der bliver lagt ovenpå den gamle.

Hvis du er i tvivl om, hvordan din facade skal behandles, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 70 26 04 10, så tager vi en snak omkring dine muligheder.

Læs mere omkring, hvordan du holder husets facade her.

Vi udfører også:

Ud over facademaling, laver vi også; maling af af vinduer, whiteboard maling og maling af trapper og opgange.

De mest brugte former for facademaling er:

  • Akrylmaling
  • Olieemulsionsmaling
  • Silikatmaling
  • Silikonemaling
  • Cementpulvermaling

i vælger - vi gør arbejdet

Vi er et erfarent team der ved, at det ikke er et en let beslutning, der skal tages. Derfor vil vi gøre vores bedste for at guide jer efter, hvad I ønsker, men samtidig også, hvad der vil være det bedste for netop jeres facade.

Når I har valgt, hvordan jeres nye facade skal se ud, kan I roligt læne jer tilbage, og lade os gøre arbejdet. Uanset hvad I har brug for, er ingen opgave for stor eller lille til os.

ring og få et uforpligtende tilbud

Vi kører netop nu tilbud på facademaling. Derfor er du velkommen til at give os et kald på tlf. 70 26 04 10, så finder vi i fællesskab et uforpligtende tilbud, der passer til jeres behov og ønsker.


tilbud på facademaling

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud