MALER BALLERUP

Leder du efter en maler Ballerup, der sikrer dig et flot resultat, og som du trygt kan overlade dine maleropgaver til? Så har du fundet det rette malerfirma. Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn har stor fokus på kvalitet og service, og du kan derfor trygt disponere din tid på andre opgaver, imens vi sikrer dig et flot resultat.

Malerfirma Ballerup er din sikkerhed 

Malerfirma Ballerup er din sikkerhed for at opnå et resultat, som du stolt kan vise frem og være glad for i mange år. Alle vores malermestre har gennemført maleruddannelsen, hvilket både er din og vores sikkerhed for, at du opnår det bedst mulige resultat. Derudover er vores malerarbejde dækket af Byg Garanti, som bl.a. dækker skjulte og synlige mangler. Det er nemlig vigtigt for os, at alle vores kunder føler sig tryg gennem hele processen. Vores malermestre tilbyder derfor også rådgivning, som du frit kan gøre brug af. Måske du har spørgsmål til farvevalg, materialer, tørretid eller noget helt fjerde. Lige meget hvilke spørgsmål du har, så er vores malerfirma Ballerup altid klar til at hjælpe dig. 

Hvilke maleropgaver udfører vi? 

Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn er et malerfirma med mange års erfaring. Det betyder også, at vi har udført adskillige af maleropgaver gennem tiden. Vi har derfor også den rette erfaring til at kunne udføre kvalitetsarbejde hver eneste gang. Der er ingen maleropgave, der hverken er for stor eller lille for vores malerfirma. Om du skal have malet væggen i soveværelset, eller om det er hele boligen, der trænger til at blive malet, så er vores malerfirma altid klar. 

Du kan nedenstående se eksempler på maleropgaver som vi udfører.

 

  • Maling af loft, paneler og vægge 
  • Maling af vinduer – både udendørs og indendørs 
  • Maling af trappe/trappeopgange 
  • Facaderenovering
  • Træbeskyttelse
  • … og en masse andre maleropgaver

Skal vi være din lokale maler? 

Ønsker du at opnå et professionelt resultat af din maleropgave? Så kontakt Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn og få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på 70 26 04 10 eller skrive en besked til os via chatten.

4 + 14 =