Maler Greve

Er du på udkig efter en dygtig maler Greve? Så skal du ikke længere lede, for vores malermestre har alle mange års erfaring. De ved derfor, hvad det kræver at udføre malerarbejde af høj kvalitet og uden at gå på kompromis med detaljen.

Malerfirma Greve er din sikkerhed

Malerfirma Greve er din sikkerhed for, at du opnår det bedst mulige resultat og af højeste kvalitet. Alle vores malermestre har gennemført maleruddannelsen, og derudover været gennem en grundig oplæring hos vores malerfirma. På den måde sikrer vi, at alle vores malermestre udfører maleropgaver af høj kvalitet og har fokus på vores kunders behov samt ønsker.

Skulle du mod forventning være utilfreds med vores malerarbejde, så bare rolig, for vi er dækket af Byg Garanti. Her bliver blandt andet både synlige og skjulte mangler dækket, så du som kunde kan føle dig ekstra tryg. Derudover er vores malerfirma Martin Nielsen altid klar til at rådgive dig. Måske du har spørgsmål til en maleropgave eller til farvevalg. Lige meget hvilke spørgsmål du har, så er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige malermestre.

 

Hvilke maleropgaver udfører vi?

Malerfirmaet Martin Nielsen udfører alle slags maleropgaver – både store og små. Lige meget hvilken maleropgave du ønsker hjælp til, så kan du altid regne med skarpe priser og høj kvalitet. Nedenstående kan du se eksempler på maleropgaver som vi udfører.

  • Maling af loft, paneler og vægge
  • Træbeskyttelse 
  • Maling trapper/trappeopgange
  • Vinduer – både indendørs og udendørs 
  • Facaderenovering
  • … og mange andre maleropgaver

Skal vi være din lokale malermester Greve?

Vil du opnå et resultat, som du i mange år kan vise stolt frem? Så kontakt malerfirmaet Martin Nielsen og få et uforpligtende tilbud på den maleropgave, du ønsker hjælp til. Du kan kontakte os på 70 26 04 10 eller skrive en besked til os i chatten

3 + 10 =