MALER HØRSHOLM

Vil du sikre dig, at din maleropgave bliver udført af malermestre, hvis arbejdstilgang bygger på godt og solidt håndværk? Så har du fundet det rette malerfirma. Med os som din lokale maler Hørsholm, kan du føle dig tryg gennem hele malerprocessen.

 

Leder du efter et malerfirma Hørsholm?

Du har måske lige købt drømmeboligen, og glæder dig til at kunne flytte ind og nyde den nye tilværelse. Men du mangler måske nogle af de praktiske opgaver som fx maling af vægge, loft, paneler m.m. Hvorfor ikke få professionelle malermestre til at udføre opgaven for dig, så du kan disponere din tid på andre opgaver? Malerfirmaet Martin Nielsen er et malerfirma, der gennem mange år har udført utallige af maleropgaver, og vi har derfor den rette erfaring til at kunne udføre kvalitetsresultater. Der er ingen maleropgave, der hverken er for stor eller lille for vores malerfirma Hørsholm, og du kan derfor altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud. 

 

Hvilke maleropgaver udfører vores malerfirma?

Der er som tidligere nævnt ingen maleropgaver, som vores malermestre ikke kan klare. Der er dog maleropgaver som vores kunder oftere kontakter vores malerfirma til at udføre. Du kan nedenstående se eksempler på disse opgaver. 

 • … Og meget mere

Ved at vælge Malerfirmaet Martin Nielsen som dit malerfirma, vil du fra første dag blive mødt af imødekommende og smilende malere, som altid har fokus på dig som kunde og det gode malerarbejde. 

Derudover er vores malerarbejde dækket af Byg Garanti hvilket betyder, at du som kunde kan føle dig ekstra tryg gennem hele processen. Byg Garanti dækker blandt andet skjulte og synlige mangler. 

 

Skal vi være din maler i Hørsholm? 

Er du på udkig efter dygtige malere, der både kan rådgive og levere kvalitets malerarbejde? Så kontakt malerfirma Martin Nielsen og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Du kan altid kontakte os på 70 26 04 10 eller skrive en besked til os i chatten. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en maler pr m2?

  Malerpriser pr. M2 afhænger af forskellige faktorer, som indgår i beregningen af prisen. Der tages højde for, hvor meget der skal males, samt hvilken type af overflade der males på. Disse faktorer er blot få af en række overvejelser, der indgår i prisen, når maleren skal fastlægge M2 prisen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er prisen for en maler i Hørsholm?

  Hvis du gerne vil have udført kvalitetssikret malerarbejde, så kan du kontakte Malerfirmaet Martin Nielsen. Vi sikrer dig skarpe og konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvornår skal man male sin facade?

  Når din facade skal males, er det vigtigt at tage vejrforholdene i betragtning. Du kan med fordel kontakte os, vi har den rette ekspertise inden for malerfeltet, til at levere det gode resultat til dig.

10 + 8 =