MALER ROSKILDE

Har du brug for en maler Roskilde? Så er du landet det rette sted. Hos Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn kan vi assistere alle maleropgaver, små som store, på hele Sjælland. Giv os derfor endelig et kald og hør hvad dine muligheder er.

Vi kan kontaktes på tlf. 70 26 04 10 eller via vores kontaktformular nederst på siden.

Hvorfor vælge os som din lokale maler Roskilde?

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn er vi uddannede malere gennem flere generationer. Vi har derfor stor erfaring med alle typer opgaver, og der findes ikke den maleropgave, vi ikke kan løse. 

Godt håndværk med faglærte

Vi tager vores fag meget seriøst. Derfor er alle vores malere fagudlærte og oplært ud fra vores værdier. Det betyder, at du er sikret et resultat, der altid lever op til det, du betaler for. Vi forlader med andre ord ikke matriklen uden, du er tilfreds. 

Kvalitetsmaling

Det er vigtigt for os, at du ender op med et resultat, du er glad for, og du føler, at du har fået noget for pengene. Derfor bruger vi kun maling af allerhøjeste kvalitet. Det giver et slidstærkt resultat, der holder de næste mange år. Derudover er dækkeevnen langt højere, særligt efter vi har givet det to lag. På den måde er du garanteret et smukt slutresultat.

Professionel rådgivning

Fordi vi er eksperter, er det for os en selvfølge, at du får rådgivning omkring din maleropgave, uanset hvad du skal have malet. Vi er åbne over for næsten alle ideer, men er heller ikke blege for at være ærlige, hvis vi vurderer, at andet ville være mest gavnligt for dig. 

Hos os er du derfor garanteret: 

  • Kvalitetssikret resultat 
  • Imødekommende medarbejdere 
  • Fair priser 
  • Vi rydder altid op efter os selv

Vi er desuden medlem af Byg garanti, hvilket er sikkerhed for et resultat, du uanset hvad, kan regne med.

Både inden- og udendørs maler i Roskilde

Vi udfører både indendørs og udendørs malerarbejde. Har du derfor brug for at få malet indenfor, tilbyder vi både whiteboardmaling, maling af loft, vægge og paneler og maling af trapper og opgange. Har du derimod brug for maling udendørs, tilbyder vi både facaderenovering, maling af facade og maling af vinduer.

Derudover er ingen opgave for stor eller for lille til os. Vi rykker ud uanset, om du skal have malet: 

  • Lejlighed 
  • Parcelhus 
  • Kontor 
  • Villa 
  • Ejendom
  • Boligforening

Vil du have et tilbud på facademaling eller andre maleropgaver, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 70 26 04 10, eller udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så vender vi tilbage, så hurtigt, vi kan.

Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken form for maleropgave du ligger inde med, kan vi med garanti hjælpe. Vil du høre prisen før du vælger os som din maler Roskilde, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 70 26 04 10, så får du et helt og aldeles uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

15 + 7 =