KVALITETSBEVIDST MALER AMAGER

Leder du efter en maler på Amager? Så er du landet det rette sted. Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn er nemlig dit lokale malerfirma på Amager, Frederiksberg og i København. Med over 18 års erfaring indenfor malerfaget, findes der ikke den maleropgave vi ikke kan udføre – både store som små.  

Vil du have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 70 26 04 10 eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Hvorfor vælge os som dit malerfirma Amager?

Hos Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn har vi kun uddannede malere ansat, som har svendebrevet i hus. Vi garanterer derfor, altid at levere et solidt, professionelt og godt stykke håndværk, uanset om det er til privat eller erhverv.    

Fleksible løsninger

Med mange års erfaring i malerfaget ved vi, at fleksibilitet er vigtig. Vi er derfor altid fleksible i forhold til tidspunkter, de maleropgaver vi bliver stillet og dine forventninger til os. 

Vi garanterer, at vi ikke forlader stedet, uden at du er tilfreds og glad for slutresultatet. Grundighed er for os alfa og omega, når vi udfører et stykke malerarbejde.

Kompetent og grundig rådgivning fra din maler på Amager

Som din maler på Amager rådgiver vi dig grundigt omkring farve- og materialevalg, inden du tager en endelig beslutning. Uanset om du skal have malet loft, vægge og paneler eller du skal have foretaget en facaderenovering, giver vi dig en grundig introduktion til alle dine valg og muligheder. 

Vil du allerede nu tykke lidt på, hvilken farve dit hus skal have? Så kan du her læse mere om hvordan du finder den rigtig farve til dit hus.

Ønsker du, at vi skal være dit foretrukne malerfirma på Amager, er du derfor mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 26 04 10 eller udfylde kontaktformularen i baren til højre.

Vi har bla. erfaring med malerarbejde til: 

  • Lejligheder
  • Villaer
  • Kontorer
  • Private
  • Erhvervsdrivende
  • Boligforeninger

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Har du nogen spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 26 04 10. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Har du spørgsmål til en maler eller vil du have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 26 04 10 eller kontakte os her. Så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.

9 + 3 =