Hverdage 7.00 - 18.00

Få et uforpligtende tilbud, ring 70 26 04 10

Erfaren maler Frederiksberg

Er du på udkig efter en maler Frederiksberg, er du landet det rigtige sted. Hos malerfirmaet Martin Nielsen & Søn har vi kunder i hele Storkøbenhavn. Bor du på Frederiksberg eller i omegnen, er du derfor mere end velkommen til at give os et kald. Vi kan kontaktes på tlf. 70 26 04 10 eller via kontaktformularen til højre.


Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn – dit lokale malerfirma på Frederiksberg

Med 18 år i malerfaget, har vi efterhånden oparbejdet den rette erfaring der skal til for at efterlade et godt, solidt og grundigt stykke arbejde. Vi er stolte af vores profession og har derfor også kun uddannede malere ansat. Trænger dine vægge, loft, facade eller noget helt fjerde til at blive malet, står vi klar til at varetage opgaven.

Vi løser alle typer maleropgaver

Om du skal have foretaget en facaderenovering af din ejendom eller skal have malet loft, vægge og paneler i din nye lejlighed, er ligegyldigt for os. Vi har erfaring med alle typer af opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille til os. 

Som maler på Frederiksberg er der forskellige typer af opgaver hele tiden. Frederiksberg er et område med mange forskellige bygninger – både gamle villaer og herskabslejligheder og nybyggerier. Har du eksempelvis gamle stuk du gerne vil give en opfriskning, er det intet problem. Har du i stedet et kontor på Frederiksberg, du gerne vil gøre mere kreativt, kan vi også lave whiteboard maling på væggene. 

Vi udfører også: 

Vi har kort sagt erfaring med alle typer af maleropgaver. Du skal derfor ikke tøve med at give os et kald, hvis du står og mangler en maler på Frederiksberg. Ring til os på tlf. 70 26 04 10 eller udfyld kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

Sådan får du et tilbud fra en maler på frederiksberg

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud fra et erfarent malerfirma på Frederiksberg, behøver du ikke gøre andet end at give os et kald eller sende en besked i vores kontaktformular til højre. Vi glæder os til at høre fra dig.


Få rådgivning og et uforpligtende tilbud